De tweede helft

De tweede helft - Assita Kanko | Fthsonline.com

.... Wie nog niet van Assita Kanko heeft gehoord, zal na dit boek niet meer om haar heen kunnen ... Op weg naar de tweede helft ~ Het Goede Leven ... .In De tweede helft vermengt de Brusselse politica getuigenissen uit haar eigen leefwereld met harde feiten en cijfers Ik zit tussen de beide dug outs in en heb daarbij behoorlijk veel last van de Zuidhorn-coaches die pontificaal op de buitenste lijn van het coachvak zijn gaan zitten. Het levert voor mij een dode hoek op die, heel vervelend, de hele goal beslaat. Ik blijf zitten, maar in de tweede helft zoek ik een andere stek. Netflix voegt de tweede ... FCBurgum pas in de tweede helft op gang - Kanaal 30 ... . Ik blijf zitten, maar in de tweede helft zoek ik een andere stek. Netflix voegt de tweede helft van mei heel wat interessante nieuwe films toe. Vandaag zetten we die nieuwe titels voor je op een rij en weet je precies wat je de komende twee weken kan verwachten op de streamingdienst. In De Tweede Helft, wat John de Wolf samen met Nathan Vos schreef, komt datzelfde beeld naar voren. De Wolf presenteert zichzelf in het boek, dat zich het best laat omschrijven als een zelfhulpboek bij het ouder worden met biografische voorbeelden, als een gewone jongen uit Schiedam met een ongewoon leven. Dankzij dat ongewone leven, als profvoetballer bij onder andere Sparta, Groningen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Assita Kanko
DIMENSIE
5,13 MB
BESTANDSNAAM
De tweede helft.pdf

OMSCHRIJVING

Een oproep aan alle vrouwen om zélf het heft in handen te nemen Politica en auteur Assita Kanko brengt een boek dat perfect past bij haar wervelende persoonlijkheid: een geëngageerde en overtuigende oproep voor een nieuw feminisme. Wie nog niet van Assita Kanko heeft gehoord, zal na dit boek niet meer om haar heen kunnen. In De tweede helft vermengt de Brusselse politica getuigenissen uit haar eigen leefwereld met harde feiten en cijfers over de rol van vrouwen in onze maatschappij. Haar dwingende boodschap: vrouwen, 'de tweede helft', worden nog altijd onvoldoende naar waarde geschat. Kanko raakt talloze thema's aan, van het glazen plafond tot huiselijk geweld maar ook vrouwenbesnijdenis, waarvan zij zelf slachtoffer was in haar geboorteland Burkina Faso. Het resultaat is een oproep die niemand onbewogen zal laten.

Wil je het boek lezen?De tweede helft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Assita Kanko. Lezen De tweede helft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN