Een bedroefde God

Een bedroefde God - Jirí Kratochvil | Fthsonline.com

...s. Een bedroefde God. De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren ... In 'Een bedroefde God' speelt Jiří... - Boekhandel Erven J ... ... . Bibliothecaris Aleš Jordán haat het... Een bedroefde God is een spannende en absurdistische parabel over de onmogelijkheid om als individu te bestaan onder welk systeem dan ook. Kratochvil schreef de novelle als eerbetoon aan Kundera en Borges. (longlist 2020) Een bedroefde God. De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren. Bibliothecaris Ale ... Een bedroefde God, Jiří Kratochvil - Paperback ... ... . De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren. Bibliothecaris Aleš Jordán haat het schaamteloze opportunisme van zijn familie. Dat is gevaarlijk, want de familieclan zorgt er zelf voor dat ieder zwart schaap uitgeschakeld wordt. Aan het hoofd van de clan heerst tante Dušicka. Een bedroefde God is een spannende en absurdistische parabel over de onmogelijkheid om als individu te bestaan onder welk systeem dan ook. Kratochvil schreef de novelle als eerbetoon aan Kundera en Borges. De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren. Een bedroefde God van Jiří Kratochvil (Paperback). De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren. Bibliothecaris Aleš Jordán haat het schaamteloze opportunisme van zijn familie. Dat is gevaarlijk, want de familieclan zorgt er zelf voor dat ieder zwart schaap uitgeschakeld wordt. Aan het hoofd van de clan heerst tante Dušička. Bestel Een bedroefde God van Jiří Kratochvil. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het boek Een bedroefde God, geschreven door Jiří Kratochvil, ko...

INFORMATIE

AUTEUR
Jirí Kratochvil
DIMENSIE
8,41 MB
BESTANDSNAAM
Een bedroefde God.pdf

OMSCHRIJVING

De familieclan van de Jordáns draait met elke politieke wind mee en dat legt ze geen windeieren. Bibliothecaris Aleš Jordán haat het schaamteloze opportunisme van zijn familie. Dat is gevaarlijk, want de familieclan zorgt er zelf voor dat ieder zwart schaap uitgeschakeld wordt.Aan het hoofd van de clan heerst tante Dušička. Op haar sterfbed draagt ze de macht over aan uitgerekend Aleš. Op niet mis te verstane wijze geeft hij te kennen dat hij weigert in haar voetsporen te treden. Hoe kan Aleš de druk van zijn familie ontvluchten? Een bedroefde God is een spannende en absurdistische parabel over de onmogelijkheid om als individu te bestaan onder welk systeem dan ook. Kratochvil schreef de novelle als eerbetoon aan Kundera en Borges.

Wil je het boek lezen?Een bedroefde God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jirí Kratochvil. Lezen Een bedroefde God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN