Een lied in de storm

Een lied in de storm - Jody Hedlund | Fthsonline.com

... Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace' ... Een lied in de storm | Hedlund, Jody | Boeken | Kameel.nl ... . John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet. Maar Polly beantwoordt zijn liefde niet. Haar vade... 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace'.John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet. Een lied in de storm (e-boek) door Hedlund, Jody, EAN 9789029726177. Een ... bol.com | Een lied in de storm, Jody Hedlund ... ... . Een lied in de storm (e-boek) door Hedlund, Jody, EAN 9789029726177. Een lied in de storm book. Read 313 reviews from the world's largest community for readers. 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal ... Een lied in de storm van Geraldine Damstra en Jody Hedlund voor €22.99 - 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace'. John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet.... Jody Hedlund Een lied in de storm. roman. Gedrukt boek . De jeugd en grote liefde van de Brit John Newton (1725-1807), slavenhandelaar, pastoor en schrijver van het lied 'Amazing Grace'. Genre Historische roman, Fictie, Protestants milieu, Romantische verhalen Onderwerpen Jody Hedlund: Een lied in de storm Het verhaal van Amazing Grace Engeland, midden 18e eeuw. Als John Newton Polly Calett voor het eerst ontmoet, is hij op slag verliefd. Hun liefde wordt echter verboden door Polly's vader, die er alles aan doet om John bij haar uit de buurt te houden. Een lied in de storm, Hedlund, Jody, Romans, BKROM001431 | Jody Hedlund: Een lied in de storm Het verhaal van Amazing Grace Engeland, ... 'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace'. John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet. Maar Polly beantwoordt zijn liefde niet. Haar vader probeert hem bij haar uit de buurt te houden en...

INFORMATIE

AUTEUR
Jody Hedlund
DIMENSIE
11,41 MB
BESTANDSNAAM
Een lied in de storm.pdf

OMSCHRIJVING

'Een lied in de storm' van Jody Hedlund, vertelt het verhaal over de liefde tussen Polly Catlett en John Newton, de schrijver van het bekende lied 'Amazing Grace'.John Newton is op slag verliefd als hij Polly Catlett voor het eerst ontmoet. Maar Polly beantwoordt zijn liefde niet. Haar vader probeert hem bij haar uit de buurt te houden en dwingt hem bij de marine te gaan, maar ze blijft altijd in Johns gedachten.Vier jaar later vraagt Johns familie hem terug te keren, maar hij heeft zich in de lucratieve slavenhandel gestort en peinst er niet over om aan de oproep gehoor te geven. Zijn vader gebruikt Johns liefde voor Polly om hem naar huis te lokken. Tijdens de terugreis belandt Johns schip in een verschrikkelijke storm. Midden in het woeste natuurgeweld komt John tot inkeer: het begin van zijn strijd tegen de slavernij.Thuisgekomen haalt hij alles uit de kast om Polly ervan te overtuigen dat hij zijn leven gebeterd heeft en een man is geworden die haar liefde waard is.Jody Hedlund baseert haar historische romans graag op vrouwen die echt hebben geleefd. Eerder schreef ze onder andere Luthers bruid, over Katharina von Bora, de vrouw van Maarten Luther.

Wil je het boek lezen?Een lied in de storm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jody Hedlund. Lezen Een lied in de storm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN