Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten

Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten - Erna Droesbeke | Fthsonline.com

...rten zijn, maar ze worden wel toegeschreven aan de kennis en spirituele nalaten­schap van deze eerder genoemde Franse helderziende ... Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten: Erna Droesbeke ... ... . Kaartleggen met de Grote Lenormand Kaarten - Erna Droesbeke - boek. In het 'Handboek Kaartleggen met de Grote Lenormand' van Erna Droesbeke krijg je antwoorden op vragen over liefde, werk, financiën, gezondheid... De klassieke Lenormandkaarten zijn al lange tijd de meest bekende voorspellingstechniek om inzicht te krijgen in de toekomst.Dit boek helpt je de nieuwe Grote Lenormandkaarten beter ... 'Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten' door Erna Droesbeke - Onz ... bol.com | Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten, Erna ... ... .Dit boek helpt je de nieuwe Grote Lenormandkaarten beter ... 'Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten' door Erna Droesbeke - Onze prijs: €22,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. K rijg gedetailleerd inzicht in de nabije toekomst en doe deze heel uitgebreide kaartlegging met de lenormandkaarten. Deze lenormandlegging doe je met 13 lenormandkaarten. Kies jouw persoonskaart en trek daarna 13 kaarten uit het lenormanddeck hieronder. Erna Droesbeke wijdt je in de kunst van het kaartleggen én het voorspellen. Deze Grote Lenormandkaarten zijn een unicum in de wereld! Krijg een antwoord op belangrijke levensvragen. Bestel Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten van Erna Droesbeke. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Levertijd: 24 uur. Auteur: Erna Droesbeke, Prijs: € 22,95, ISBN/ISBN13: 9789072189172, Categorie: Boek, Erna Droesbeke wijdt je in de kunst van het kaartleggen én h... Het boek Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten, geschreven door Erna Droesbeke, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten | Droesbeke, Erna | ISBN: 9789072189172 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Handboek Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De kaart zegt ook wat tot de kern geleid heeft. De tweede kaart die je trekt vertelt je meer over het heden. Deze kaart toont hoe je nu in de kwestie staat waarop je graag een antwoor...

INFORMATIE

AUTEUR
Erna Droesbeke
DIMENSIE
6,73 MB
BESTANDSNAAM
Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Erna Droesbeke wijdt je in de kunst van het kaartleggen én het voorspellen. Deze Grote Lenormandkaarten zijn een unicum in de wereld! Krijg een antwoord op belangrijke levensvragen.Handboek Kaartleggen met de Grote Lenormand Kort na het overlijden van de wereldvermaarde Mademoiselle Lenormand (1772–1843) kwam er een orakelspel tot stand, bestaande uit 54 kaarten. Tot op heden weet niemand van wiens hand deze kaarten zijn, maar ze worden wel toegeschreven aan de kennis en spirituele nalaten­schap van deze eerder genoemde Franse helderziende. Morele vraagstukken en probleemsituaties, die eigen zijn aan het leven zelf, werden in die periode uitgebeeld, verwerkt en uitgelegd aan de hand van mytho­logische of Bijbelse verhalen. Deze verhalen vormden de leidraad tot meer inzicht in het aardse bestaan.De Grote Lenormand is opgesplitst in vijf onderdelen, die overeenkomen met de vijf belangrijkste thema's in het leven: liefde, gezondheid, werk, financiële toestand en de tijdspanne waarin de gebeurtenissen zich voordoen. Bij elk thema is er een verwijzing naar de astrologie, de alchemie, de bloemensymboliek, de betekenis van letters en getallen en de invloed van edelstenen en metalen. Eenvoudige taferelen verduidelijken levens­echte situaties.De Grote Lenormand oogt op het eerste zicht heel gecompliceerd. Maar... zoals Erna Droesbeke destijds (1987) het basis­boek schreef om de 36 Kleine Lenormand­kaarten te leren interpreteren, zo presenteert ze de lezer met dit boek over de Grote Lenormand een krachtig duidingsinstrument. Het is haar verdienste dat het spel van de Grote Lenormandkaarten van nu af aan toegankelijk is voor al wie het mysterie van het leven wil ontsluieren.

Wil je het boek lezen?Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erna Droesbeke. Lezen Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN