De andere helft van Augusta Hope

De andere helft van Augusta Hope - Joanna Glen | Fthsonline.com

...d. Op haar zevende verbeterde ze haar docenten ... De andere helft van Augusta Hope | Blokker ... . Tegen de tijd dat ze acht was, had ze haar lievelingsland in de wereld uitgekozen op de klank van de naam: Burundi. De andere helft van Augusta Hope. Augusta Hope heeft altijd het gevoel gehad dat ze er niet bij hoorde. Op haar zesde leerde ze het woordenboek uit haar hoofd. Op haar zevende verbeterde ze haar docenten. Tegen de tijd dat ze acht was, had ze haar lievelingsland in de wereld uitgekozen op de klank van de naam: Burundi. Bestel De andere helft van Augusta Hope van ... De andere helft van Augusta Hope - Joanna Glen ... ... . Bestel De andere helft van Augusta Hope van Joanna Glen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De andere helft van Augusta Hope; €14,99 . ISBN 9789493081482 Uitgever Uitgeverij Orlando Taal Onbekend Bladzijden 352 pp. Bindwijze Ebook Rubriek Romantische fictie. De andere helft van Augusta Hope Joanna Glen. Augusta Hope heeft altijd het gevoel gehad dat ze ... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaa...

INFORMATIE

AUTEUR
Joanna Glen
DIMENSIE
9,15 MB
BESTANDSNAAM
De andere helft van Augusta Hope.pdf

OMSCHRIJVING

Augusta Hope heeft altijd het gevoel gehad dat ze er niet bij hoorde. Op haar zesde leerde ze het woordenboek uit haar hoofd. Op haar zevende verbeterde ze haar docenten. Tegen de tijd dat ze acht was, had ze haar lievelingsland in de wereld uitgekozen op de klank van de naam: Burundi.Als volwassene is ze vastberaden uit te vinden waar ze thuishoort. Parfait Nduwimana mag zich nergens thuis voelen. Hij woont met zijn familie in Burundi, een land in de greep van een burgeroorlog. Wanhopig begint Parfait aan een levensgevaarlijke reis in de hoop een nieuw thuis te vinden.De andere helft van Augusta Hope is een verhaal over twee buitenstaanders die allebei proberen hun plek in de wereld te vinden en zichzelf en elkaar te leren kennen.

Wil je het boek lezen?De andere helft van Augusta Hope in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joanna Glen. Lezen De andere helft van Augusta Hope Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN