De Vierde Wereldoorlog

De Vierde Wereldoorlog - P. Siebelt | Fthsonline.com

... Dit zal volgens Meade ergens in het Midden-Oosten zijn of het komt door een buitenlandse macht die de Verenigde Staten aanvalt ... Hoe de Derde Wereldoorlog zal beginnen | In 90 Seconden ... ... . "De Derde Wereldoorlog zal tussen de zestien en zeventien jaar duren. Religie zal een rol spelen. In 1939 vochten staatslegers tegen staatslegers - zo zat de wereld toen in elkaar. Lied tegen de derde wereldoorlog Huub Oosterhuis. Wij die met eigen ogen de aarde zien verscheurd maar blind en onmeedogend ontkennen wat gebeurt. De oorlog is geboden, de vrede mag niet zijn. Dat mensen mensen doden, en wij die mensen zijn. Wij die nog mogen leven, van h ... 'De Derde Wereldoorlog kan elk moment beginnen, en ik ... ... . De oorlog is geboden, de vrede mag niet zijn. Dat mensen mensen doden, en wij die mensen zijn. Wij die nog mogen leven, van hoop en vrees vervuld, Aan machten prijs gegeven, aan meer dan eigen schuld En vanzelfsprekend daarna ook weer een vierde, etc. Het gaat ongetwijfeld maar door met die wereldoorlogen. Er is nogal wat wedijver onder de diverse beschouwers van globale politiek om die derde wereldoorlog te proclameren. De Koude Oorlog is vooral ten tijde van de Cuba-crisis een tijdje kandidaat geweest. Het leek er toch op dat de Derde Wereldoorlog dichter bij was dan ooit. Trump heeft een oorlog nodig om de verkiezingen te winnen, dus zoekt hij ruzie met Iran. Maar Europa heeft aanzienlijke handelsbelangen in dat land. Het mag een raar theocratisch systeem hebben, het is wel een min of meer georganiseerd land, met een redelijke welvaart. Dit is de Vierde Wereldoorlog 'De immanente waanzin van de globalisering brengt waanzinnigen voort, zoals een onevenwichtige samenleving delinquenten en psychopaten voortbrengt....

INFORMATIE

AUTEUR
P. Siebelt
DIMENSIE
12,96 MB
BESTANDSNAAM
De Vierde Wereldoorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Na het lezen van Peter Siebelts boek Mabel Koninklijk Bal Masqué, dat onder andere over Mabels optreden in voormalig Joegoslavie ging, schreef Theo van Gogh in Metro dat hij Siebelts vrees voor de radicale islam deelde. Hij maakte zich zorgen over wat er zoal in de El Tahweed moskee 'geloeid' werd. Korte tijd later werd Theo van Gogh vermoord door een Jihadi die geregeld bezoeker was van het gebedshuis. Peter Siebelt, onderzoeksjournalist en beveiligingsexpert staat in De Vierde Wereldoorlog stil bij de gevaren van de islamitische terreur. Hierbij kiest hij een opmerkelijke invalshoek. Hij laat zien dat er connecties bestaan tussen extreem-links en de jihadi's. Ook waarschuwt hij dat de autoriteiten nog niet klaar zijn voor het komende conflict en dat sommigen aan wie wij onze veiligheid toevertrouwen zelf geen schone handen hebben. Schokkend zijn Siebelts onthullingen over Peter Klerks, gemeenteraadslid van Amsterdam, wiens extremistische verleden in dit boek onthult wordt. Desalniettemin werd hij eenvoudigweg benoemd tot lector aan de politieacademie. Ook laat Siebelt zien hoe in Nederland de Marokkaanse gemeenschap jaren is misbruikt door progressieve politieke activisten in hun strijd tegen de toenmalige Koning Hassan.

Wil je het boek lezen?De Vierde Wereldoorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Siebelt. Lezen De Vierde Wereldoorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN