Eenzaamheid overwinnen

Eenzaamheid overwinnen - Doris Wolf | Fthsonline.com

... om met onze gevoelens te leren omgaan. Jocabed is een meisje van achttien jaar ... ConFront - Mindfulness: Omgaan met eenzaamheid ... . Drie manieren om eenzaamheid te overwinnen en goede vrienden te krijgen. 1. Concentreer je op je goede punten (2 Korinthiërs 11:6).Het is goed om je zwakke punten te kennen, maar je hebt ook veel te bieden. Eenzaamheid overwinnen. Lees het bemoedigende verhaal over Judiths gevecht tegen eenzaamheid. Geschreven door Judith Kloosterman. Op een dag, een aantal jaren geleden, veranderde plotseling mijn hele wereld. ... Tweelingziel: Eenzaamheid overwinnen - Blogger ... . Op een dag, een aantal jaren geleden, veranderde plotseling mijn hele wereld. Mijn echtgenoot stierf onverwachts en mijn leven werd op slag helemaal anders. Hoe je eenzaamheid kunt overwinnen. Het oplossen van eenzaamheid is niet altijd zo eenvoudig als het maken van meer vrienden, of betrokken zijn bij een gemeenschap. Velen van ons voelen zich nog steeds eenzaam wanneer we in het bijzijn van vrienden of familie zijn. De oplossing voor eenzaamheid is niet alleen het bij mensen zijn. Eenzaamheid na de scheiding is de meest gebruikte zoekterm van de bezoekers van mijn website. Blijkbaar zijn er veel mensen op zoek naar informatie over eenzaamheid na een relatiebreuk. Ik neem aan dat ze die informatie voor zichzelf zoeken. Eenzaamheid overwinnen (Paperback). Hoe pak je het aan om eenzaamheid te overwinnen - dit boek geeft hiervoor een 5-stappenprogramma:1.een verhelderende... U kunt eenzaamheid overwinnen. WIE durft te beweren nog nooit het leed te hebben ervaren dat door eenzaamheid wordt veroorzaakt? Er zijn veel factoren waardoor men zich eenzaam kan voelen. De eenzaamheid van vrouwen die nooit getrouwd zijn of van degenen die weduwe geworden of gescheiden zijn, kan echter bijzonder intens zijn. Eenzaamheid overwinnen "Als je je eenzaam voelt, alsof er iets ontbreekt, zoek dan niet buiten jezelf naar iets wat je uiteindelijk toch met lege handen achterlaat, maar focus erop dat je zelfs de kleinste dingetjes om je heen waar...

INFORMATIE

AUTEUR
Doris Wolf
DIMENSIE
7,85 MB
BESTANDSNAAM
Eenzaamheid overwinnen.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe pak je het aan om eenzaamheid te overwinnen dit boek geeft hiervoor een 5-stappenplan:1. een verhelderende uitleg van de oorzaken van eenzaamheid2. de eerste schreden op de weg naar een positieve relatie met jezelf3. nu op weg naar een positieve relatie met anderen4. verdieping van relaties, ofwel leren houden-van5. een evaluatie van de voor- en nadelen van enerzijds alleen leven en anderzijds samenleven."Eenzaamheid overwinnen' laat duidelijk zien:• waar eenzaamheidsgevoelens vandaan komen• waarom je je, zelfs in gezelschap eenzaam kunt voelen• waarom positieve zelfwaardering zo belangrijk is• hoe je leven weer inhoud kan krijgen• hoe je je bij anderen betrokken kunt voelen• hoe je je weer voor anderen kunt openstellen• hoe je ook alleen een rijk leven en vervuld kunt hebben.Doris Wolf is ook de schrijfster van boeken als "Als je partner je verlaat' en "Overgewicht en de psychische oorzaken'. Als therapeute heeft zij al jarenlang ervaring met cliënten met uiteenlopende problemen.

Wil je het boek lezen?Eenzaamheid overwinnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Doris Wolf. Lezen Eenzaamheid overwinnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN