Gesprekken met Gurdjieff

Gesprekken met Gurdjieff - G.I. Gurdjieff | Fthsonline.com

...gen en een aantal aforismen van de Russische filosoof (1877-1949) ... Boek: Gesprekken met Gurdjieff - Geschreven door G.I ... ... . Genre Non-Fictie Onderwerpen Gurdžiev, G.I., esoterische kennis, Wijsbegeerte van andere oosterse volken, mystiek ; filosofie, Filosofie algemeen, Wijsbegeerte, Psychologie, Geestelijk leven Gesprekken met Gurdjieff - G.I. Gurdjieff - 9 9 x gezien 0 0 x bewaard sinds 18 apr. '19, 00:39. Bewaar ... Gesprekken met G.I.Gurdjieff. Georges I. Gurdjieff. ... in dit boek verzamelde aantekeningen hebben betr ... gesprekken met G.I. Gurdjieff | Spirituele teksten ... . Gurdjieff. ... in dit boek verzamelde aantekeningen hebben betrekking op enkele van de bijeenkomsten die vrijwel iedere avond rondom Gurdjieff plaatsvonden, ... daterend van 1915 - is het verhaal van een Russische leerling over zijn eerste ontmoeting met Gurdjieff in de omgeving van Moskou voor de revolutie. Gesprekken met Gurdjieff [e-Boek] G.I. Gurdjieff. G.I. Gurdjieff is een geweldige auteur. Download en lees het boek Gesprekken met Gurdjieff op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt Gesprekken met Gurdjieff in PDF, ePUB, MOBI. Gesprekken met Gurdjieff | ISBN 9789062710591 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Zoek. Search: Mijn account Bestel Gesprekken met Gurdjieff van G.I. Gurdjieff. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dit bericht werd geplaatst in Citaten en getagged met aforismen, gesprekken met G.I. Gurdjieff, Gurdjieff, Prieuré, study house op 29 april 2018 door Spirituele Teksten. Gurdjieff over bevrijding Een reactie plaatsen Gesprekken met G.I. Gurdjieff; Gurdjieff, G.I.; EAN 9789062710591; CB; Synthese; De RozekruisPers is een internationale uitgeverij ...

INFORMATIE

AUTEUR
G.I. Gurdjieff
DIMENSIE
3,39 MB
BESTANDSNAAM
Gesprekken met Gurdjieff.pdf

OMSCHRIJVING

Gurdjieffs naam komt na zijn overlijden (in 1949) uit een achtergrond vol tegenstrijdigheden naar voren als één der grote geestelijke meesters die in overgangstijden verschijnen in de geschiedenis van de mensheid.Gedreven door een scherp inzicht in de richting die door de hedendaagse beschaving is ingeslagen, stelde hij zich tot taak zijn tijdgenoten te confronteren met de noodzaak van innerlijke ontwikkeling waardoor zij zich bewust zouden worden van de werkelijke betekenis van hun bestaan op aarde.De in dit boek verzamelde aantekeningen hebben betrekking op enkele van de bijeenkomsten die vrijwel iedere avond rondom Gurdjieff plaatsvonden, waar en onder welke omstandigheden hij zich ook bevond.De verslagen die het grootste deel van dit boek vormen worden voorafgegaan door drie andere teksten van verschillende aard. De eerste en tevens de oudste - 'Flitsen van waarheid', daterend van 1915 - is het verhaal van een Russische leerling over zijn eerste ontmoeting met Gurdjieff in de omgeving van Moskou voor de revolutie. De beide andere teksten, respectievelijk van 1918 en 1924, bevatten lezingen die door Gurdjieff werden gehouden voor een groter publiek.Het boek eindigt met 'Aforismen'. Deze waren op het doek boven de muren in het Study House van de Prieuré opgetekend in een alfabet dat alleen de leerlingen konden ontcijferen.

Wil je het boek lezen?Gesprekken met Gurdjieff in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.I. Gurdjieff. Lezen Gesprekken met Gurdjieff Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN