Het Mysterie Van Pythagoras

Het Mysterie Van Pythagoras - J.F.M. Helmer | Fthsonline.com

...e verhaallijn verweven. Het is dus geen wiskundeboek ... Stelling van Pythagoras - Wikipedia ... . Daarin staan opgaven steeds weer in nieuwe contexten. Pythagoras (Oudgrieks: Πυθαγόρας, Samos, ca. 570 v.Chr. - Metapontum, ca. 500 v.Chr.) was een van de presocratische filosofen.Rond 540 v.Chr. emigreerde hij naar het Zuid-Italiaanse Croton, waar hij politiek geëngageerd was en een religieus-filosofische broederschap oprichtte die enige invloed had op het maatschappelijk leven.Vanwege moeilijkheden met de stedelingen verhuisde ... Het mysterie van Pythagoras : wiskunderoman (Book, 2007 ... ... .Vanwege moeilijkheden met de stedelingen verhuisde hij ... Auteur: J.F.M. Helmer, Prijs: € 16,90, ISBN/ISBN13: 9789081184311, Categorie: Boek, Wat is een wiskunderoman. Het woord staat (nog) niet in Van Dale, maar de naam ve... Helmer - Het Mysterie Van Pythagoras Het boek Het Mysterie Van Pythagoras van de auteur Helmer is 4 maal gevonden, 0 maal nieuw en 4 maal tweedehands. "Het Mysterie Van Pythagoras" is tweedehands te koop vanaf € 9,95 bij Bol.com. Het mysterie van Pythagoras . wiskunderoman. Jan Helmer Pythagoras project Kinder- en jeugdboeken. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Wat is een wiskunderoman. Het woord staat (nog) niet in Van Dale, maar de naam verraadt het al: Een roman met wiskunde ... Het mysterie van Pythagoras: wiskunderoman: Amazon.es: Jan Helmer: Libros en idiomas extranjeros Compra Het mysterie van Pythagoras: wiskunderoman. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Buy Het mysterie van Pythagoras: wiskunderoman 01 by Helmer, Jan (ISBN: 9789081184311) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en ...

INFORMATIE

AUTEUR
J.F.M. Helmer
DIMENSIE
12,70 MB
BESTANDSNAAM
Het Mysterie Van Pythagoras.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is een wiskunderoman. Het woord staat (nog) niet in Van Dale, maar de naam verraadt het al: Een roman met wiskunde. In een wiskunderoman komt de lezer op een natuurlijke wijze in het boek wiskunde tegen. Deze is als het ware in de verhaallijn verweven. Het is dus geen wiskundeboek. Daarin staan opgaven steeds weer in nieuwe contexten. In zekere zin is de Da Vinci Code ook een wiskunderoman. Maar de wiskunde blijft daar op de achtergrond.Twee bekende voorbeelden van wiskunderomannen zijn 'De Telduivel' van Hans Magnus Enzenberger, een Duitse schrijver die in zijn boek iedere nacht bij een jongetje een duiveltje op bezoek laat komen om hem wat over wiskunde uit te leggen. Een mooi boek voor iedereen die in de schoonheid van de wiskunde geïnteresseerd is. Een ander boek is 'De Stelling van de papegaai', dat over de geschiedenis van de wiskunde gaat.De lezer hoeft geen wiskundige te zijn. De hoofdpersoon Matteo is dat ook niet. Hij leert naarmate het boek vordert steeds meer over de wiskunde en over Pythagoras. Deze wiskundige blijkt een hele andere man te zijn, dan de meeste denken. Een combinatie van Emiel Ratelband en Albert Einstein. Pythagoras is een hele wijze man met uiterst merkwaardige streken. In het boek komen we veel over hem te weten. Op de site is een beschrijving van Nobelprijswinnaar Bertrand Russell opgenomen over de enorme betekenis van Pythagoras op de huidige westerse wereld.

Wil je het boek lezen?Het Mysterie Van Pythagoras in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.F.M. Helmer. Lezen Het Mysterie Van Pythagoras Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN