Leven of niet? - de wereld van licht en liefde deel ii

Leven of niet? - de wereld van licht en liefde deel ii - Monique J.C. Leten | Fthsonline.com

...cht werken noch sporten, nam zij haar passie voor het schrijven weer op ... Over Boekvoorstelling & signeersessie "Leven of niet ... ... . Ze helpt graag mensen, ook spiritueel. ? Monique J.C. Leten is een geweldige auteur. Download en lees het boek Leven of niet? - de wereld van licht en liefde deel ii op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Leven of niet? - de wereld van licht en liefde deel ii in PDF, ePUB, MOBI. De Australische Jasmuheen (42) heeft al vijf jaar niets gegeten. Toch is ze stralend, bruisend van energie en gezond als een vis. Haar ... De spirituele betekenis van de Langpootmug - Inspirerend leven ... . Toch is ze stralend, bruisend van energie en gezond als een vis. Haar dieet: licht, ofwel goddelijke levensenergie. 'Iedereen is ervan overtuigd, dat je doodgaat als je niet eet. Wel, kijk naar mij. Ik ben het springlevende bewijs van het tegendeel. Ik heb geleerd af … Continue reading "Leven van licht" Niet alleen vanwege de thema's als liefde, seks, macht en machtsmisbruik, maar ook omdat blijkt hoe deze levens onlosmakelijk verbonden zijn met geliefden uit haar huidige leven. Op haar reis wordt zij op afstand begeleid door vriendin, collega en ET-healer Manon van den Boorn, die net als zij boodschappen ontvangt vanuit de andere, onstoffelijke wereld. Monique J.C. Leten is een geweldige auteur. Download en lees het boek Leven of niet? - de wereld van licht en liefde deel ii op onze website 3dayslimburg.be. Helemaal vrij. U vindt Leven of niet? - de wereld van licht en liefde deel ii in PDF, ePUB, MOBI. Leven van licht II. Het artikel 'Leven van licht' in Ode 24 heeft nogal wat stof doen opwaaien. Dat zien we graag, want Ode belicht nu eenmaal niet alledaagse - en soms tegendraadse - ontwikkelingen. Onderstaande gastblog mocht ik vandaag ontvangen. Ik deel hem graag met de wereld. In liefde. LEVEN IN LIEFDE & WAARHEID Twee jaar geleden verbrak ik een mooie relatie. Dat kwam omdat ik diep van binnen voelde dat ik op een andere manier in liefde, rela...

INFORMATIE

AUTEUR
Monique J.C. Leten
DIMENSIE
4,2 MB
BESTANDSNAAM
Leven of niet? - de wereld van licht en liefde deel ii.pdf

OMSCHRIJVING

Monique Leten (1964) woont in Schilde met haar dochter. toen ze in 2017 op medisch pensioen gezet werd bij Bpost en ze niet meer mocht werken noch sporten, nam zij haar passie voor het schrijven weer op. Ze helpt graag mensen, ook spiritueel. ?Leven of Niet?? is een spannend vervolg op ?Sterven of Niet??, maar wil bewijzen dat het niet zo simpel is om mensen te ?veranderen?. De huidige problematiek van onze samenleving zit verweven in de verhaallijn. Monique wil mensen vooral over zichzelf laten nadenken, want de eerste stap om de wereld te verbeteren, begint bij jezelf.

Wil je het boek lezen?Leven of niet? - de wereld van licht en liefde deel ii in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monique J.C. Leten. Lezen Leven of niet? - de wereld van licht en liefde deel ii Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN