Organitopia

Organitopia - Ina Smittenberg | Fthsonline.com

...fd en hart, met onderlinge verbondenheid en (h)erkenning ... Organitopia, Ina Smittenberg - Hardback - 9789463190510 ... ... . Organitopia 1e druk is een boek van Ina Smittenberg uitgegeven bij Scriptum Books. ISBN 9789463190510 We vertellen onszelf dat continue verandering de nieuwe werkelijkheid is, maar we lijken er niet zo goed mee om te kunnen gaan. In Organitopia geeft Ina Smittenberg richtingaanwijzingen om een organisatie met hart te bereiken. Door middel van bronnen uit de psychologie, filosofie en eigen ervaring. In Organitopia geeft Ina Smittenberg met het Schone, W ... Organitopia - Ina Smittenberg - 9789463190510 | Bruna.nl ... . In Organitopia geeft Ina Smittenberg met het Schone, Ware en Goede richtingaanwijzing om een organisatie met een hart te bereiken. Daarbij put zij uit bronnen in de psychologie, filosofie en uit haar eigen professionele ervaring met advieswerk. Een eigenzinnig, kritisch, ... In Organitopia geeft Ina Smittenberg met het Schone, Ware en Goede richtingaanwijzing om een organisatie met een hart te bereiken. Daarbij put zij uit bronnen in de psychologie, filosofie en uit haar eigen professionele ervaring met advieswerk. Een eigenzinnig, kritisch, ... Organitopia | ISBN 9789463190510 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Organitopia. We vertellen onszelf dat continue verandering de ni...

INFORMATIE

AUTEUR
Ina Smittenberg
DIMENSIE
12,98 MB
BESTANDSNAAM
Organitopia.pdf

OMSCHRIJVING

We vertellen onszelf dat continue verandering de nieuwe werkelijkheid is, maar we lijken er niet zo goed mee om te kunnen gaan. Organisatieveranderingen beklijven niet of stranden voor voltooiing, en hebben ongewenste organisatiefenomenen tot gevolg. Afgehaakte of uitgeputte medewerkers vervreemden van hun werk en van de organisatie. Wat gebeurt daar precies? En over welke boeg kun je het gooien om een mogelijke verandering wel toekomstbestendig in te zetten? In Organitopia geeft Ina Smittenberg met het Schone, Ware en Goede richtingaanwijzing om een organisatie met een hart te bereiken. Daarbij put zij uit bronnen in de psychologie, filosofie en uit haar eigen professionele ervaring met advieswerk. Een eigenzinnig, kritisch, amusant, maar vooral inhoudelijk essay vol concrete voorbeelden en andere illustraties.

Wil je het boek lezen?Organitopia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ina Smittenberg. Lezen Organitopia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN