Shock art

Shock art - Don Thompson | Fthsonline.com

...zien dat hij in shock is. De arts op de Spoedeisende Hulp probeert er zo snel mogelijk achter te komen wat de oorzaak van de shock is ... Shock art: kunst handel en hebzucht by Don Thompson ... . Dat is nodig om de juiste behandeling te kunnen geven. Shock Art biedt een kijkje in de wereld die wordt beheerst door verzamelaars met grote ego's, bereid om, op jacht naar een trofee, tot het uiterste tegen elkaar op te bieden, door gewiekste kunsthandelaren en door de twee grote veilinghuizen, Christie's en Sotheby's.Het fenomeen tophandelaar wordt onder de loep genomen en er wordt uitgebreid ingegaan op de invloed van beroemde verzamelaars als .. ... ShockGore.com ... .Het fenomeen tophandelaar wordt onder de loep genomen en er wordt uitgebreid ingegaan op de invloed van beroemde verzamelaars als ... Een directe behandeling bij een shock is van levensbelang. Als je denkt dat iemand in je omgeving een shock heeft, is het dan ook belangrijk om direct te reageren. Bel het alarmnummer en roep hulp in. Totdat het ambulancepersoneel aanwezig is, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om iemand met een shock te helpen: Blijf rustig. Longmont Art in Public Places is calling for artists to submit proposals for its annual Shock Art program of painting designs on Longmont Power and Communications metal electric transformer boxes....

INFORMATIE

AUTEUR
Don Thompson
DIMENSIE
10,52 MB
BESTANDSNAAM
Shock art.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom zou iemand 12 miljoen dollar willen betalen voor Damien Hirsts The Physical Impossibility of Death in the Mind of Someone Living, een opgezette haai in slechte staat? En wie kan zich zo'n aankoop permitteren?Econoom en kunstverzamelaar Don Thompson schreef een onthullend en verbijsterend boek over de handel in hedendaagse topkunst. Shock Art biedt een kijkje in de wereld die wordt beheerst door verzamelaars met grote ego's, bereid om, op jacht naar een trofee, tot het uiterste tegen elkaar op te bieden, door gewiekste kunsthandelaren en door de twee grote veilinghuizen, Christie's en Sotheby's.Het fenomeen tophandelaar wordt onder de loep genomen en er wordt uitgebreid ingegaan op de invloed van beroemde verzamelaars als Charles Saatchi. Aan de hand van de carrières van Andy Warhol, Jeff Koons, Damien Hirst en Tracey Emin laat de auteur zien hoe een kunstenaar een merk kan worden. Maar er is ook veel aandacht voor Christie's en Sotheby's die dankzij hun rijkdom en prestigieuze naam de kunstwereld meer en meer beheersen.Shock Art is geschreven in de stijl van de bestseller Freakonomics. De auteur maakte uitgebreid gebruik van exclusieve interviews met (oud-) directieleden en medewerkers van veilinghuizen, vooraanstaande kunsthandelaren, kunstenaars en bekende verzamelaars. Wie Shock Art heeft gelezen zal met andere ogen naar hedendaagse kunst kijken.

Wil je het boek lezen?Shock art in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Don Thompson. Lezen Shock art Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN