De Kracht Van Het Nu

De Kracht Van Het Nu - Eckhart Tolle | Fthsonline.com

...eur open. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen ... De kracht van het Nu | Luisterboeken downloaden bij ... ... . We zijn ons ... De kracht van het NU van Eckhart Tolle heb ik niet snel uitgelezen, maar steeds eventjes in gelezen en dan weer terzijde gelegd. Telkens staan er dingen in die voor mij het overwegen en doen waard zijn. De manier van schrijven van Tolle is niet eenvoudig. Citaten van Eckhart Tolle uit De kracht van het NU. Dit boek geeft voor mij aan, hoe mensen verstandig met hun verstand kunnen omgaan ... Pieter Smit - favorieten - boeken - citaten uit het boek ... ... . De manier van schrijven van Tolle is niet eenvoudig. Citaten van Eckhart Tolle uit De kracht van het NU. Dit boek geeft voor mij aan, hoe mensen verstandig met hun verstand kunnen omgaan. De valkuilen van het verstand komen dan ook volop aan bod. Als je browser java-scripts accepteert, zie je rechtsonder een navigatie-menu in beeld. 1. Je bent niet ... D e inspiratiekaarten van 'De Kracht van het Nu' zijn een aansporing om echt aanwezig te zijn in ons leven en vrij te zijn van ons verleden en onze toekomst. Het kan je denken helemaal veranderen. Resultaat: meteen meer vreugde! Met deze kaarten geeft Eckhart Tolle ons opnieuw een kostbaar geschenk. 'De kracht van het Nu' is het spirituele boek van het afgelopen decennium. Het beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. 'De kracht van het Nu' is hét spirituele boek van het afgelopen decennium. Het beschrijft een boodschap die wereldwijd al miljoenen mensen bewuster heeft gemaakt. Want, we zijn ons denken niet. Eckhart Tolle nodigt je uit om jezelf van je verstand te bevrijden. Om je ware zelf en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen. "de Kracht van het Nu", "Een nieuwe aarde" Uitgeverij: Ankh-Hermes: Website: Portaal Literatuur: Eckhart Tolle, geboren als Ulrich ...

INFORMATIE

AUTEUR
Eckhart Tolle
DIMENSIE
6,71 MB
BESTANDSNAAM
De Kracht Van Het Nu.pdf

OMSCHRIJVING

De kracht van nu is het spirituele boek van de afgelopen tijd.Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen. We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen.Daar komen we er ook achter dat we al 'heel' en 'volmaakt' zijn. Velen zullen tijdens het lezen van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als 'overgave', 'vergeving' en 'het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu.

Wil je het boek lezen?De Kracht Van Het Nu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eckhart Tolle. Lezen De Kracht Van Het Nu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN