Verbintenissenrecht

Verbintenissenrecht - J.M. van Dunne | Fthsonline.com

...t. Het verbintenissenrecht maakt deel uit van het civiele recht en is het recht dat geldt tussen personen die partij zijn bij een verbintenis ... Verbintenissenrecht (Boek 6 B.W.) - Lawyrup ... . Dit rechtsgebied is zowel op natuurlijke als op rechtspersonen van toepassing. Wat is een verbintenis? Het begrip verbintenis is niet in de wet gedefinieerd. Deze basiscursus Verbintenissenrecht behandelt de basis van het Verbintenissenrecht aan de hand van zes blokken van een uur. Daarbij komen niet alleen de belangrijkste materieelrechtelijke onderwerpen aan de orde, maar wordt tevens de wisselwerking tussen materiee ... Juridische termen uit Verbintenissenrecht uitgelegd ... . Daarbij komen niet alleen de belangrijkste materieelrechtelijke onderwerpen aan de orde, maar wordt tevens de wisselwerking tussen materieel recht en procesrecht besproken. Bezig met Verbintenissenrecht aan de Universiteit Hasselt? Op StuDocu vind je alle samenvattingen, oude examens, college-aantekeningen en uitwerkingen voor dit vak Advocaat Verbintenissenrecht: Bekijk alle advocatenkantoren en gespecialiseerde verbintenissenrecht advocaten. Neem contact op met een gespecialiseerde advocaat verbintenissenrecht. Verbintenissenrecht begrepen behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en kenmerkt zich door een heldere opbouw.Eerst wordt het belang van verbintenissen voor de (rechts)praktijk aan de hand van eenvoudige, dagelijkse voorbeelden duidelijk gemaakt en wordt de positie van het verbintenissenrecht binnen het recht bezien. Verbintenissenrecht Verbintenissenrecht. U koopt op 8 april 2015 een wasmachine van het gerenommeerde merk Lobrani bij een erkend wasmachineverkoper Worldwash B.V. U heeft hier goed over na moeten denken want een Lobrani wasmachine is een van de duurdere merken waardoor u hoge kosten moet maken voor de aankoop. Many translated example sentences containing "verbintenissenrecht" - English-Dutch dictionary and search engine for English translations. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "verbintenissenrecht" - Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Verbintenissenrecht. In het verbintenissenrecht ofwel contractenrecht zijn regels en wetten vastgelegd over hoe verbintenissen tot stand komen. Er staat ook in waaraan een geldige verbintenis moet voldoen en wat gebeurt als een verbintenis niet goed wordt nageleefd. Advocaat verbintenissenrecht. Verbintenissenrecht. Het verbintenissenrecht - ook wel contractenrecht genoemd - is een breed rechtsgebied dat bepaalt welke verplichtingen partijen tegenover elkaar hebben. Het gaat daarbij echter niet enkel om verbintenissen die partijen zelf zijn aangegaan zoals een verbintenis in het kader van een koopovereenkomst maar ook om verbintenissen die uit de wet ......

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. van Dunne
DIMENSIE
12,30 MB
BESTANDSNAAM
Verbintenissenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is de vierde ingrijpend herziene druk van 'Verbintenissenrecht'. Het boek bestaat uit twee delen: Deel 1 is gewijd aan het contractenrecht, Deel 2 aan onrechtmatige daad en het overige verbintenissenrecht.

Wil je het boek lezen?Verbintenissenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. van Dunne. Lezen Verbintenissenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN