Alles is economie

Alles is economie - Uri Gneezy | Fthsonline.com

...gische vraagstukken. Productinformatie . Binding: Hardback Distributievorm: Boek (print, druk) Formaat ... Ebook ePUB: Alles is economie - geschreven door John List ... ... Bovenal toont dit boek ons hoe fascinerend en leuk economie kan zijn, en hoe het ons dagelijks leven raakt. In Alles is economie boeien Gneezy en List de lezer met hun aanstekelijke stijl en kleurrijke verhalen, en werpen ze licht op een aantal economische en sociaalpsychologische vraagstukken. 'Alles wat met cultuur te maken heeft, inclusief wetenschap, komt voor uit de structuur van de maatsc ... Alles is economie - Uri Gneezy, John List - (ISBN ... ... . 'Alles wat met cultuur te maken heeft, inclusief wetenschap, komt voor uit de structuur van de maatschappij en met name de kapitalistische economie. ' Die zin las ik gisteren in de ochtendkrant en deed mij uit de ramen staren. Waar heb ik dit eerder gehoord? Het is de basis die altijd de bovenbouw bepaalt. In Alles is economie boeien Gneezy en List de lezer met hun aanstekelijke stijl en kleurrijke verhalen, en werpen ze licht op een aantal economische en sociaalpsychologische vraagstukken. Inkijkexemplaar: Leg in mijn winkelwagen! Meer boekennieuws op Facebook. Bestel Alles is economie van Gneezy, Uri als Ebook voor 15.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Alles is economie Censuur op de campus Tussen kunst en porno De meiden van wiskunde deel 1 ... Hij had niet alles kunnen ontcijferen, maar hij had het toch rücksichtslos overgetypt. Als ik 'leg uit' had geschreven, in de kantlijn, had hij dat letterlijk in de tekst gezet. Een uitspraak als `alles is economie' is van een van haar vak vervulde te begrijpen, maar wordt door de aarde allang ontkend of is door haar zelfs nooit begrepen en in mijn ogen een illustratie van de zelfoverschatting waaraan de luxe aap genaamd `mens' lijdt. Verdwijnen wij dan de economie met ons en de aarde knippert nog niet met de ogen. Koop Alles is economie (9789029089890) je van Gneezy, Uri List, John...

INFORMATIE

AUTEUR
Uri Gneezy
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
Alles is economie.pdf

OMSCHRIJVING

Op zoek naar antwoorden op grote levensvragen, reisden Gneezy en List de wereld rond om veldonderzoek te verrichten: van de voet van de Kilimanjaro tot aan de wijngaarden in Californië; van het bloedhete Noord-India tot aan de gure straten van Chicago; van de scholen in Israël tot aan de bestuurlijke vergaderzalen van de grootste bedrijven ter wereld.Hun revolutionaire onderzoeksmethodes leiden tot onthullende en soms verbijsterende ontdekkingen over hoe menselijke motieven écht in elkaar zitten. Het zal de manier waarop wij actie ondernemen en nadenken over grote én kleine problemen drastisch veranderen. Bovenal toont dit boek ons hoe fascinerend en leuk economie kan zijn, en hoe het ons dagelijks leven raakt. In Alles is economie boeien Gneezy en List de lezer met hun aanstekelijke stijl en kleurrijke verhalen, en werpen ze licht op een aantal economische ensociaalpsychologische vraagstukken.

Wil je het boek lezen?Alles is economie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Uri Gneezy. Lezen Alles is economie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN