DE BESCHERMELINGE

DE BESCHERMELINGE - Beverly Lewis | Fthsonline.com

.... De ik-verteller heeft door bronnenstudie grip gekregen op zijn personage ... De Beschermingstafel - Centrum voor Jeugd & Gezin Kennemerland ... . Hij heeft een Joods document te zien gekregen waardoor hij weet dat er een vrouw in 1095 in moeilijke omstandigheden verkeerde. Er werd jacht gemaakt op Joden, nadat paus Urbanus een oproep had gedaan om ter kruistocht te gaan. De verteller kan haar in zijn verbeelding ... Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens je zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Probeer het maar eens met bijvoorbeeld `Krokodil`,`Urbanus` of `Regenboo ... De beschermelinge, | 9789088652998 | Boek - bookspot.nl ... . Probeer het maar eens met bijvoorbeeld `Krokodil`,`Urbanus` of `Regenboog`. Ook in de database. Bescherming (30) Bescherming aan de achterkant (1) Bescherming bevolking (1) Bescherming ... De beschermelinge. Lerares Jodi Winfield vindt tijdens het hardlopen een meisje langs de kant van de weg. Ze heeft alleen ondergoed aan en er lopen dikke tranen over haar wangen. Jodi neemt de peuter mee naar huis met het plan uit te zoeken, waar de kleine meid vandaan komt. Terwijl de dagen voorbijvliegen raakt Jodi steeds meer gehecht aan het meisje, maar ze heeft nog altijd geen idee wie ze is....

INFORMATIE

AUTEUR
Beverly Lewis
DIMENSIE
6,51 MB
BESTANDSNAAM
DE BESCHERMELINGE.pdf

OMSCHRIJVING

Lerares Jodi Winfield vindt tijdens het hardlopen een meisje langs de kant van de weg. Ze heeft alleen ondergoed aan en er lopen dikke tranen over haar wangen. Jodi neemt de peuter mee naar huis met het plan uit te zoeken, waar de kleine meid vandaan komt. Terwijl de dagen voorbijvliegen raakt Jodi steeds meer gehecht aan het meisje, maar ze heeft nog altijd geen idee wie ze is. Op een dag komt Jodi onverwacht bij de Amish in Hickory Hollow terecht. Zal ze bij hen antwoorden vinden?

Wil je het boek lezen?DE BESCHERMELINGE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Beverly Lewis. Lezen DE BESCHERMELINGE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN