Dubbele Punt

Dubbele Punt - W. Szymborska | Fthsonline.com

...je iets wilt uitleggen. Dit ondersteunend materiaal bevat kaarten waarop het gebruik van de dubbele punt duidelijk wordt uitgelegd ... Dubbel:punt - Home | Facebook ... . Online vertaalwoordenboek. EN:dubbele punt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Eén puzzelwoord gevonden voor `Dubbele punt` 5 letters. COLON. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Verschuyl Puzzelwoordenboek. Puzzelhulp Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op `Puzzelhulp` Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels voor DUBBELE PUNT. Het puzzelwoordenboek is er om u te helpen bij het oplossen van allerlei kruiswoordpuzzels. "Dubbele punt" is wel correct geschr ... dubbele punt : - taaltelefoon.be ... . Het puzzelwoordenboek is er om u te helpen bij het oplossen van allerlei kruiswoordpuzzels. "Dubbele punt" is wel correct geschreven, maar betekent niet het leesteken "dubbelepunt"!Madyno 15 jul 2007 22:36 (CEST) Ehm, de Taalunie is er nochtans indirect vrij duidelijk over, en schrijft op haar website consequent "dubbele punt": vier keer dubbele punt, nul keer dubbelepunt. Paul B 27 sep 2007 20:45 (CEST) bol.com | Dubbele punt. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In welke categorie? Alles ... Met de Alt toets Vanaf Lion (10.7): Houd de e langer ingedrukt Gerelateerde tekens È Hoofdletter E met grave É Hoofdletter E met acute Ê Hoofdletter E met circumflex Ë Hoofdletter E met umlaut è Kleine letter e met grave é Kleine letter e met acute ê Kleine letter e met circumflex ë Kleine letter e met umlaut Ē Hoofdletter E met macron ē Kleine letter e met macron Dubbele punt. Een dubbele punt in een zin gebruik je als het begin van een opsomming. Als je de zin hardop leest, hoor je op die plek een korte pauze. Een dubbele punt kan ook een conclusie inleiden. Je kunt hier de dubbele punt dan vervangen door dus.Als een dubbele punt de aankondiging is van een verklaring, kun je deze vervangen door want.Verder gebruik je dit leesteken als je een citaat ... Nederlands: ·(taalkunde) een leesteken gevormd door twee boven elkaar geplaatste punten. De dubbelepunt wordt gebruikt voorafgaand aan een opsomming, een toelichting of directe rede, en in technische notaties. De grootste steden van Nederland zijn: Amsterdam, Rotterdam, Den-haag en Utrecht dubbele punt. Een dubbele punt staat voor een opsomming. De bezwaren tegen Athene in de zomer zijn: de hitte, de drukte en de smog. Een dubbele punt staat voor een verklaring. Ik wil van de zomer niet naar Athene: het is me daar te warm. Een dubbele punt staat voor een zin die iemand gaat zeggen (de directe rede)....

INFORMATIE

AUTEUR
W. Szymborska
DIMENSIE
4,37 MB
BESTANDSNAAM
Dubbele Punt.pdf

OMSCHRIJVING

Ik vroeg hem naar de tijd van vroeger, toen we nog jong waren, naïef, gedreven, dom, onvoorbereid.'Van dat alles rest nog iets, alleen geen jeugd', antwoordde hij.

Wil je het boek lezen?Dubbele Punt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Szymborska. Lezen Dubbele Punt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN