Een schone zaak

Een schone zaak - Deeanne Gist | Fthsonline.com

... vangt slangen en glijdt van trapleuningen af ... een schone zaak - Vertaling naar Frans - voorbeelden ... ... . Het wordt een hele kunst om een man te vinden die haar uitspattingen kan waarderen. Geduld is een schone zaak vertaling in het woordenboek Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Geduld is een schone zaak omdat je met geduld veel meer kan bereiken. Tegenwoordig wil iedereen alles maar snel. Snelle resultaten, direct antwoord, direct ... Zaakschoon.nl | Alles voor een hygiënisch schone zaak! ... . Snelle resultaten, direct antwoord, direct iets willen hebben wat je ziet. Maar soms is het resultaat zoveel beter, mooier, overweldigender als je er wat langer op hebt moeten wachten. Een schone zaak. In Pieters blog kun je lezen hoe zijn autisme van hem een teken- en schildertalent heeft gemaakt. 'Ik illustreer wat er in mijn hoofd omgaat.' keer gelezen. 214. Pieter (32, Wajong) vertelt elke maand op UWV Perspectief hoe zijn leven met autisme, werken en een uitkering eruitziet. Zijn ... ZaakSchoon.nl is een groothandel in reinigingsproducten voor de professionele gebruiker. InterieurSchoon is een gebruiksklare reiniger voor het snel en streeploos reinigen van alle wasbare oppervlakken zoals tafels, bureaus, spiegels, separatieglas, alle kunststoffen, chroom etc. InterieurSchoon verwijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Deeanne Gist
DIMENSIE
3,62 MB
BESTANDSNAAM
Een schone zaak.pdf

OMSCHRIJVING

In 'Een schone zaak' van Deeanne Gist gedraagt Essie Spreckelmayer zich niet helemaal zoals het een vrouw betaamt: ze fietst graag, vangt slangen en glijdt van trapleuningen af. Het wordt een hele kunst om een man te vinden die haar uitspattingen kan waarderen.Op de dag dat Essie dertig wordt, besluit ze niet langer kan afwachten en dat ze zelf de teugels in handen moet nemen. Als ze inderdaad een echtgenoot wil, zal ze op jacht moeten gaan. Ze schrijft alle gegevens van de vrijgezelle mannen uit haar kleine woonplaats in Texas die in aanmerking komen op, inclusief hun positieve en negatieve eigenschappen, doet haar ogen dicht en prikt met haar vinger een willekeurige naam. Zal ze hem ervan kunnen overtuigen dat hij haar echtgenoot moet worden?Deeanne Gist schrijft historische romans vol romantiek en humor. Eerder verschenen van haar onder andere 'De tabaksbruid' en 'Scherven brengen geluk'.

Wil je het boek lezen?Een schone zaak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deeanne Gist. Lezen Een schone zaak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN