Hockeyteam de Sterren - Gaan voor goud

Hockeyteam de Sterren - Gaan voor goud - Marlies Slegers | Fthsonline.com

...n. Buy Gaan voor goud (Hockeyteam De Sterren) 01 by Marlies Slegers (ISBN: 9789020622645) from Amazon's Book Store ... BoekenBlog • Hockeyteam de Sterren gaan voor goud, door:... ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. > Binnen speelgoed > Kinderboeken > Boek Hockeyteam de Sterren. Gaan voor Goud. Onze klanten geven ons een 8,4 op . Vandaag besteld, overmorgen in huis! Boek Hockeyteam de Sterren. Op de club van hockeyteam de Sterren wordt een zomerkamp georganiseerd. Het thema is de Olympische Spelen en er zijn kaartjes te winnen voor een wedstrijd van het nationale hockeyelfta ... bol.com | Hockeyteam de Sterren (paperback), Marlies ... ... . Het thema is de Olympische Spelen en er zijn kaartjes te winnen voor een wedstrijd van het nationale hockeyelftal op de echte Olympische Spelen. Iedereen is lekker fanatiek. Florine en Julia zitten gelukkig bij elkaar in het Oranje-team, samen met een paar nieuwe kinderen. Hockeyteam de Sterren gaat ervoor! De meiden willen winnen van de andere clubs in hun poule, maar dat lukt niet zomaar. Daar moeten ze keihard voor trainen. Julia is fanatiek in haar spel en vergeet daardoor soms dat ze de bal ook kan afspelen. Florine, haar vriendin, vindt hockey wel leuk, maar zij voelt een grote druk door de verwachtingen ... Get this from a library! Gaan voor goud. [Marlies Slegers] -- Hockeyteam de Sterren gaat op zomerkamp. Tot grote schrik van Julia gaat haar vervelende stiefzusje Sarah ook mee. Als Julia en Sarah tijdens de dropping in noodweer terechtkomen, moeten ze wel ... Hockeyteam de Sterren - Gaan voor goud Marlies Slegers. Hardcover € 12.50. Hockeyteam de Sterren Marlies Slegers. Hardcover € 12.50. Boeken tips. Bekijk de boeken tips voor meer inspiratie. Leuk voor jezelf of als cadeau, hier vind je alle boeken tips. De biografie van Memphis Depay....

INFORMATIE

AUTEUR
Marlies Slegers
DIMENSIE
5,77 MB
BESTANDSNAAM
Hockeyteam de Sterren - Gaan voor goud.pdf

OMSCHRIJVING

Op de club van hockeyteam de Sterren wordt een zomerkamp georganiseerd. Het thema is de Olympische Spelen en er zijn kaartjes te winnen voor een wedstrijd van het nationale hockeyelftal op de echte Olympische Spelen. Iedereen is lekker fanatiek. Florine en Julia zitten gelukkig bij elkaar in het Oranje-team, samen met een paar nieuwe kinderen. Tot grote schrik van Julia zit Sarah, haar vervelende stiefzusje, ook in hun team. Wat een ramp, helemaal als ze merkt dat Florine het heel gezellig heeft met Sarah! Maar als ze tijdens de dropping samen verdwalen, moeten ze wel samenwerken. Als dat maar goed komt...Nadat Marlies Slegers twee keer de hoofdprijs van een schrijfwedstrijd had gewonnen, wist ze het zeker: ze wilde schrijver worden! Sindsdien zijn er vele boeken van haar hand verschenen, waarvan er inmiddels twee getipt werden door de Nederlandse Kinderjury.

Wil je het boek lezen?Hockeyteam de Sterren - Gaan voor goud in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlies Slegers. Lezen Hockeyteam de Sterren - Gaan voor goud Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN