Ik en de verloren ander

Ik en de verloren ander - Liesbeth Gijsbers | Fthsonline.com

...eenzaamheid? der begeleiding van Just van Es, godsdienstfilosoof, voor het ovp mijn eindscriptie over rouw: Ik en de verloren ander, een weg naar ontknoping ... PDF Ik en de verloren ander - Boekencentrum Uitgevers ... . Levinas' filosofie in het licht van pastorale ... Ik en de verloren ander Ik en de verloren ander, Kleine filosofie van rouw en verlangen. 128 pag. │ € 15,00 │ ISBN 978 90 211 4369 9 │ Ook als E-book beschikbaar (€ 7,99) Uitgeverij Meinema, 2014. Ik was tot stilstand gekomen in die ene onmogelijke, hartverscheurende roep van Judith om haar leefbare ruimte te bieden. Ik en de verloren ander. Hoe lee ... Ik en de verloren ander by Boekencentrum Uitgevers - Issuu ... . Ik was tot stilstand gekomen in die ene onmogelijke, hartverscheurende roep van Judith om haar leefbare ruimte te bieden. Ik en de verloren ander. Hoe leef je verder met het verlies van een dierbare aan de dood, wanneer die dood niet kwam maar zelf gezocht werd, veelal uit... Ik en de verloren ander | Liesbeth Gijsbers. kleine filosofie van rouw en verlangen. Zet op mijn lijst . Hoe leef je verder met het verlies van een dierbare aan de dood wanneer die dood zelf gezocht werd, uit diepe wanhoop en eenzaamheid? Zelfdoding is niet te bevatten voor wie achterblijft, ... Dus...

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth Gijsbers
DIMENSIE
12,71 MB
BESTANDSNAAM
Ik en de verloren ander.pdf

OMSCHRIJVING

Ik en de verloren ander 1e druk is een boek van Liesbeth Gijsbers uitgegeven bij Meinema. ISBN 9789021143699 Hoe leef je verder met het verlies van een dierbare aan de dood, wanneer die dood niet kwam maar zelf gezocht werd, veelal uit diepe wanhoop en eenzaamheid? Zelfdoding is niet te bevatten voor wie achterblijft, het is een werkelijkheid die onze vertrouwde zingeving voorbij is. Dat maakt dat je gemakkelijk in je rouw verdwaalt: in de nooit helemaal te beantwoorden vragen naar het hoe en waarom, en in verlammende gevoelens van schuld, woede of schaamte. Hoe vind je een begaanbare weg erdoorheen, terug het leven in? Liesbeth Gijsbers schetst haar eigen zoektocht naar houvast en een leefbare toekomst. Troost en perspectief vond ze vooral bij de Frans-joodse filosoof Emmanuel Levinas. Die hielp haar een persoonlijk antwoord te geven op de trage vragen waarvoor de dood van haar zus haar gesteld had.

Wil je het boek lezen?Ik en de verloren ander in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth Gijsbers. Lezen Ik en de verloren ander Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN