Maak het zelf

Maak het zelf - Pascalle Bonnier | Fthsonline.com

...andere klussers mogelijk ook zou kunnen helpen ... DIY recepten maak-het-zelf - natuurcosmetica Druantia ... . De bouwtekeningen waar ik je straks meer over vertel, stellen je in staat om vrijwel alles met je eigen handen en wat gereedschap te maken. Wil je leuke verkleedkleren maken voor je kind, kijk dan hier bij de gratis naaipatronen om direct zelf mee aan de slag te gaan. Het waren smaakmakers in veel gerechten en met name zure room is uit die tijd echt favoriet gebleven. Ik kocht het voorheen altijd gewoon bij de s ... Maak-Het-Zelf Vervoort Geel Openingsuren - Dr.-Van de ... ... . Ik kocht het voorheen altijd gewoon bij de supermarkt. Maar ik ben erachter gekomen dat je ook zelf zure room kan maken en dat die dan ook probiotisch is. Door gebruik te maken van een starterscultuur, maak je het dus prima zelf! Maak je pompoensoep? Dan houd je een berg pompoenpitten over. Zonde om weg te gooien - geroosterde pompoenpitten geven namelijk net die lekkere hartige crunch aan een zacht-zoete pompoensoep. Lees in dit artikel hoe je zelf pompoenpitten roostert. Maak zelf het perfecte kippenhok met ren. Download de werkbeschrijving en maak eenvoudig zelf thuis het mooiste hok voor je kippen. Doe het zelf. Maak een thermometer 20 minuten. Een thermometer wordt gebruikt om de temperatuur te meten. ... Maak het gat rondom het rietje dicht met de klei. Stap 4 Draai de dop een beetje los en zuig aan het rietje zodat de limonade 5 centimeter omhoogkomt. Leg je ... Maak het zelf met schelpen (Hardcover). De prachtige schelpen die je aan het strand vindt bieden heel veel mogelijkheden. Je kunt er schelpenbloemen van... MAAK HET ZELF!! ons 3e kookboek ligt vanaf nu in de winkels! KOOLTJE. Steel-Cut-Oats eindelijk in NL! Nootje is ons 2e kookboek! MAAK ZELF LIPGLOSS. BIO-PRODUCT VAN HET JAAR. 2e PRIJS GEWONNEN!! Havermoutje! Ons 1e kookboek. BLOG. De Haver App. BLOG. HOE MAAK JE SNEL HAVERGRUTTEN KLAAR? BLOG. Boerenkool pesto. Deksel Groot (Maak het zelf) Prijs: €14.00. Maak nu. Sluiten. Psssst! 10% korting op je volgende bestelling? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. 10% korting op jouw volgende aankoop!...

INFORMATIE

AUTEUR
Pascalle Bonnier
DIMENSIE
6,71 MB
BESTANDSNAAM
Maak het zelf.pdf

OMSCHRIJVING

Maak het zelf! Vanaf nu kan ook jij je spullen zelf maken! Pascalle en Mathijs laten stap voor stap zien hoe eenvoudig en vooral hoe tof het is. Van naaien tot zagen, van breien tot het zelf maken van cosmetica. Ze laten zien hoe je in een handomdraai van een gewone stoel een schommelstoel maakt en toveren een autoband om tot comfortabele poef. Van een klein klusje als de supermarkt-plantenzak tot een nachtkastje van beton. Maak het zelf bestaat uit vier hoofdstukken: "From Scratch', "Upcycle', "Hack' en "Repair'. In dit mooie én praktische boek staan heel veel stap-voor-stap foto's, boodschappenlijstjes en handige aanwijzingen. Er zit ook nog een hele wereld achter dit boek. Op onze website staan namelijk heel veel video's die je stap voor stap begeleiden en worden er allerlei extra technieken uitgelegd zoals breien, haken en naaien. Zo kan er eigenlijk niks meer misgaan!Pascalle Bonnier studeerde Product Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU). Ze maakt documentaires (o.a. Moeder & Grunberg) en boeken. Mathijs Kok is filmmaker, fotograaf en ont-werper en studeerde Graphic Design, ook aan de HKU. Ze schreven eerder drie kookboeken: Havermoutje, Nootje en Kooltje. Zelf spullen maken doen ze al hun hele leven, en sinds de eerste poppenkleertjes van Pascalle en de zelfgebouwde pallet-hutten van Mathijs is de lol er nog láng niet vanaf.

Wil je het boek lezen?Maak het zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pascalle Bonnier. Lezen Maak het zelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN