Stervensuur

Stervensuur - Mark Billingham | Fthsonline.com

...daadauteurs series geschreven die op zich boeiende verhalen bevatten maar uiteindelijk toch verzanden omdat er in de hoofdpersoon geen enkele ontwikkeling meer zit ... Toewijding stervensuur - Maria Domina Animarum ... . De Britse rechercheur Tom Thorne is te vaak over de schreef gegaan en draagt daarom weer het politie-uniform. Hij draait zware diensten: hij wordt ingezet op straat en moet bekeuringen uitschrijven of ingrijpen bij vechtpartijen in het uitgaansleven. Als Bij een pandemie, met de vrees voor oncontroleerbare besmetting, komt zelfs in het stervensuur nabijheid van geliefden mogelijk op het spel te staan. Reina W ... Stervensuur - R.J. Ellory - 9789026134364 | Bruna.nl ... . Als Bij een pandemie, met de vrees voor oncontroleerbare besmetting, komt zelfs in het stervensuur nabijheid van geliefden mogelijk op het spel te staan. Reina Wiskerke 20 maart 2020 Voor ons stervensuur ons tot zich neemt, en het ons de adem beneemt, laat ons wensen elkander weer te zien na dit tijd`lijk uit... Adam Nietschewo 2 mrt. 2015 Lees meer… verband...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Billingham
DIMENSIE
6,85 MB
BESTANDSNAAM
Stervensuur.pdf

OMSCHRIJVING

De Britse rechercheur Tom Thorne is te vaak over de schreef gegaan en draagt daarom weer het politie-uniform. Hij draait zware diensten: hij wordt ingezet op straat en moet bekeuringen uitschrijven of ingrijpen bij vechtpartijen in het uitgaansleven. Als een zelfmoord van een ouder echtpaar in Toms ogen te makkelijk opzij wordtgeschoven, duikt hij in zijn vrije tijd dieper in de zaak. Hij moet zijn netwerk gebruiken om toegang te krijgen tot informatiesystemen binnen de recherche, waarmee hij niet alleen zijn eigen baan op het spel zet, maar ook die van degenen die het dichtst bij hem staan. Wie zit er achter de moorden en wat voor moordenaar is in staat anderen zich het eigen leven te laten ontnemen?Stervensuur is een sterke, meeslepende en gelaagde thriller, die de vernietigende gevolgen van wraak, maar ook de kracht en opoffering van liefde laat zien.

Wil je het boek lezen?Stervensuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Billingham. Lezen Stervensuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN