Trouwen met jezelf

Trouwen met jezelf - Renate Mijling - O'Prinsen | Fthsonline.com

...ier hoe we omgaan met situaties en hoe we soms onbewust situaties in stand houden ... Trouwen met jezelf, zou jij het doen? - Fris! - NPO Radio 1 ... . Het boek helpt je anders te kijken en dingen los te laten. Het klinkt als een sprookje en een must eigenlijk om eerst met jezelf te trouwen voordat je met een ander trouwt. Een leuke variant om eerst van jezelf houden voordat je van een ander kunt houden. Trouwen met jezelf De 29-jarige Belgische Nancy Baens heeft altijd gezegd dat ze voor haar dertigste zou trouwen. Het leuke hiervan is dat ze zich niet laat tegenhouden door gebrek aan een part ... Trouw met jezelf | levensritueel.nl ... . Het leuke hiervan is dat ze zich niet laat tegenhouden door gebrek aan een partner ... Bij mij ontstond het idee van trouwen met jezelf trouwen op de verjaardag van mijn vader. Dat is niet zo verwonderlijk, want mijn vader was ambtenaar van de burgerlijke stand en heeft in zijn leven veel mensen getrouwd. De ambtenaar van Pauline gaf de gelegenheid om ter plekke met jezelf te trouwen en er waren een paar vrouwen die dat deden. Trouwen & huwelijkse voorwaarden in 2020 Sinds begin 2018 is het standaard trouwen in gemeenschap van goederen veranderd naar trouwen in beperkte gemeenschap van goederen (huwelijkse voorwaarden). In 2020 is dat niet anders, maar je kunt natuurlijk altijd kiezen voor een andere vorm van trouwen. Beperkte gemeenschap van goederen Door met jezelf te trouwen zeg je eigenlijk: mijn leven betekent net zoveel als dat van mensen die met een partner trouwen." Doe-het-zelf-box Over de hele wereld duiken er bedrijfjes op die inspelen op de trend: wedding planners, consultants en fotografen die gespecialiseerd zijn in 'solohuwelijken'. Ik snap best dat als je aankondigt met jezelf te gaan trouwen, dat het een tikkeltje narcistisch over kan komen. Maar ik ben helemaal blij met mijn redenen. Ik heb een grote persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt met behulp van meditatie en dans.' Onder toeziend oog van haar vrienden en zus werd haar huwelijk afgesloten met een kus op de spiegel. Trouwen met jezelf is een diepgaande en feestelijke ervaring. Wat kun je verwachten? Tijde...

INFORMATIE

AUTEUR
Renate Mijling - O'Prinsen
DIMENSIE
6,13 MB
BESTANDSNAAM
Trouwen met jezelf.pdf

OMSCHRIJVING

''Trouwen met jezelf'' gaat over mijn ondervindingen in de liefde, in het leven en inmijn werk. Het overspel van mijn man, het gemis aan liefde in mijn jeugd en het opjonge leeftijd overlijden van mijn moeder.Je leest hoe ik mijn onafhankelijkheid, intrinsieke vrijheid en talent terug vondonder andere op mijn tocht naar Santiago de Compostella.Volgens mij bestaat er geen scheiding tussen de werelden waarin wij leven enwerken. Het tonen van je kwetsbaarheid is nog geen gemeengoed binnenorganisaties, maar ik geloof erin dat hier de sleutel ligt naar meer verbinding enbezieling. Op basis van eigen ervaringen sla ik de brug tussen privé- enwerkwereld.Met behulp van vragen en overdenkingen daag ik je uit onderzoek te doennaar jouw angsten, verlangens en dromen.Mijn levensverhaal wordt ondersteund met gedichten, spreuken, songteksten enwerkvormen. Dit boek gaat jou raken en helpen, op weg naar meer innerlijkevrijheid en te zijn wie je bent.

Wil je het boek lezen?Trouwen met jezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renate Mijling - O'Prinsen. Lezen Trouwen met jezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN