Van Dale Afkortingen

Van Dale Afkortingen - Theo de Boer | Fthsonline.com

...fectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis ... Fockema Andreae's Juridisch woordenboek - Van Dale Online ... . Bijzondere tekens en afkortingen ... in de Dikke Van Dale Online: Suriname, Surinaams-Nederlands. h. markeert in Van Dale Onlinewoordenboek Zweeds een het-woord. t. markeert in Van Dale Onlinewoordenboek Zweeds een onzijdig zelfstandig naamwoord in het Zweeds ... Van Dale Afkortingen (Hardcover). Van Dale Afkortingen 1e druk is een boek van Theo de Boer uitgegeven bij Koenen. ISBN 9789066489912 Nieuw in de reeks... Rijmwoordenboek AFKO ... bol.com | Van Dale Afkortingen, Theo de Boer ... ... . ISBN 9789066489912 Nieuw in de reeks... Rijmwoordenboek AFKORTING 3627 rijmwoorden in Van Dale Rijmwoordenboek. Rijmen op AFKORTING. Wat rijmt er op AFKORTING. Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen - op school, kantoor, thuis of op reis. Over Van Dale Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeke...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo de Boer
DIMENSIE
4,51 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Afkortingen.pdf

OMSCHRIJVING

Van Dale Afkortingen 1e druk is een boek van Theo de Boer uitgegeven bij Koenen. ISBN 9789066489912 Nieuw in de reeks Van Dale Bladwijzers: AfkortingenBijna iedereen gebruikt weleens de afkorting c.q., maar wat betekent die eigenlijk? Hoe luidt het symbool voor het chemisch element tin? Dit boek geeft antwoord op al deze vragen. Maar bij het verklaren van de circa 17.000 opgenomen afkortingen blijft het niet. Vaak wordt nog aanvullende informatie gegeven. Zo wordt bij C&A niet alleen uitgelegd waar die letters voor staan, maar wordt ook vermeld waar en wanneer de eerste winkel geopend werd. Bij politieke partijen zoals VLD staat wanneer ze zijn opgericht en uit welke vroegere partijen ze zijn voortgekomen, terwijl van sms en wordt uitgelegd hoe je dat woord vervoegt. Dit alles zorgt ervoor dat Afkortingen niet alleen een betrouwbaar naslagwerk en een handige hulp bij het schrijven is, maar ook nog eens interessant om zomaar in te bladeren.

Wil je het boek lezen?Van Dale Afkortingen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo de Boer. Lezen Van Dale Afkortingen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN