De deur naar innerlijke vrijheid

De deur naar innerlijke vrijheid - Tenzin Wangyal Rinpoche | Fthsonline.com

...neren met specifieke bewegingen los je geleidelijk de onderliggende energie van je problemen op ... De deur naar innerlijke vrijheid - Tenzin Wangyal Rinpoche ... . Deze eeuwenoude oefeningen zijn verbonden met de energiekanalen en de chakra's in je ... In 'De deur naar innerlijke vrijheid' (bestaande uit een boek en audiobestanden) laat hij zien hoe je van deze vastgeroeste patronen van lichaam, spraak en geest af komt. Door je adem en je aandacht te combineren met specifieke bewegingen los je geleidelijk de onderliggende energie van je problemen op. Deze eeuwenoude oefeningen zijn verbonden met de energiekanalen en de chakra's in je lichaam. ... De deur naar innerlijke vrijheid | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Deze eeuwenoude oefeningen zijn verbonden met de energiekanalen en de chakra's in je lichaam. In 'De deur naar innerlijke vrijheid' (bestaande uit een boek en audiobestanden) laat hij zien hoe je van deze vastgeroeste patronen van lichaam, spraak en geest af komt. Door je adem en je aandacht te combineren met specifieke bewegingen los je geleidelijk de onderliggende energie van je problemen op. Deze eeuwenoude oefeningen zijn verbonden met de energiekanalen en de chakra's in je ... De deur naar innerlijke vrijheid. Nederlands | 03-04-2020 | 136 blz. Auteur(s): Tenzin Wangyal Rinpoche, Erik Robbemont ... In De deur naar innerlijke vrijheid (bestaande uit een boek + video-downloads) laat hij zien hoe je van deze vastgeroeste patronen van lichaam, spraak en geest af komt. Door je adem en je aandacht te combineren met specifieke bewegingen los je geleidelijk de onderliggende energie van je problemen op. Deze eeuwenoude oefeningen zijn verbonden met de energiekanalen en de chakra's in je lichaam. Vergelijken - Dharma-geschenk - De deur naar innerlijke vrijheid, Tibetaanse adem- en bewegingsyoga (Tenzin Wangyal) (2013) ISBN: 9789056702939 - Je wilt gelukkig zijn, maar sommige problemen of emoties blijven maar terugkomen. Herkenbaar? Volgens de… Recensi...

INFORMATIE

AUTEUR
Tenzin Wangyal Rinpoche
DIMENSIE
3,52 MB
BESTANDSNAAM
De deur naar innerlijke vrijheid.pdf

OMSCHRIJVING

Je wilt gelukkig zijn, maar sommige problemen of emoties blijven maar terugkomen. Bevrijd jezelf van terugkerende problemen of emoties en werk met reinigende ademhalingen en tsa lung. Herkenbaar?Het boek en audiobestanden met eeuwenoude oefeningen zijn direct toepasbaar in je dagelijkse leven. Volgens de Tibetaanse leraar Tenzin Wangyal Rinpoche komt dit omdat deze problemen en emoties verankerd zijn in ons pijnlichaam.In "De deur naar innerlijke vrijheid' (bestaande uit een boek en audiobestanden) laat hij zien hoe je van deze vastgeroeste patronen van lichaam, spraak en geest af komt. Door je adem en je aandacht te combineren met specifieke bewegingen los je geleidelijk de onderliggende energie van je problemen op. Deze eeuwenoude oefeningen zijn verbonden met de energiekanalen en de chakra's in je lichaam. Je leert zo te werken met de reinigende ademhalingen en de tsa lung.De kracht van Tenzin Wangyal Rinpoche is dat hij laat zien hoe je de oefeningen direct kunt verbinden met je relaties, familie en werk. Want wat voor zin heeft het te streven naar verlichting als je niet eerst liefde, compassie en vreugde voelt in je dagelijkse leven?Tenzin Wangyal Rinpoche (1961) is een Tibetaans leraar in de bön-boeddhistische traditie en oprichter en voorzitter van het Ligmincha Instituut. Hij behaalde de hoogste academische graad in Tibet, Geshe. Tenzin Wangyal woont in de Verenigde Staten en heeft vele werken geschreven over helder dromen, droomyoga en dzogchen in de bön-boeddhistische traditie.

Wil je het boek lezen?De deur naar innerlijke vrijheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tenzin Wangyal Rinpoche. Lezen De deur naar innerlijke vrijheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN