De gemaakte planeet

De gemaakte planeet - Albert Faber | Fthsonline.com

...t tijdperk van de mens. De invloed van de mens op het reilen en zeilen van de aarde is groter dan ooit tevoren ... De gemaakte planeet: Leven in het Antropoceen | Albert ... ... . In een meeslepend betoog geeft Albert Faber ... 'De gemaakte planeet, Leven in het Antropoceen' door Albert Faber - Onze prijs: €22,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Hij neemt ons aan de hand van vele De gemaakte planeet, Albert Faber - Ebook - 9789048544141 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Hij neemt ons aan de hand van vele De gemaakte planeet, Albert Faber - Paperback - 9789463721219 | AKO boeke ... De Gemaakte Planeet - Home | Facebook ... . Hij neemt ons aan de hand van vele De gemaakte planeet, Albert Faber - Paperback - 9789463721219 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. We leven in het Antropoceen, het tijdperk van de mens. De invloed van de mens op het reilen en zeilen van de aarde is groter dan ooit tevoren. In een meeslepend betoog geeft Albert Faber betekenis aan deze constatering. Hij neemt ons aan de hand van vele denkers mee van de Malediven naar de Andes, van Siberië naar de Oostvaardersplassen, van de allereerste steden tot aan onze technologische ... De gemaakte planeet. Auteur: Albert Faber. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 11,99) Tweeten. Omschrijving De gemaakte planeet. We leven in het Antropoceen, het tijdperk van de mens. De invloed van de mens op het reilen en zeilen van de aarde is groter dan ooit tevoren. Bestel De gemaakte planeet Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Een eenvoudig antwoord is er niet, zo lezen we in De gemaakte planeet. Leven in het Antropoceen . Dit is een bijzonder interessant en prettig leesbaar boek van Albert Faber, voormalig medewerker van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en sinds enkele jaren werkzaam bij de strategische directie van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. De gemaakte planeet Leven in het Antropoceen. Auteur: Albert Faber Uitgever: Amsterdam University Press ISBN: 978-94-6372-121-9. Paperback Nederlands 300 pagina's 25 sep. 2018 Overzicht; Beschrijving ... De gemaakte planeet - leven in het Antropoceen, Albert Faber, Atheneum University Press, 30...

INFORMATIE

AUTEUR
Albert Faber
DIMENSIE
4,73 MB
BESTANDSNAAM
De gemaakte planeet.pdf

OMSCHRIJVING

We leven in het Antropoceen, het tijdperk van de mens. De invloed van de mens op het reilen en zeilen van de aarde is groter dan ooit tevoren. In een meeslepend betoog geeft Albert Faber betekenis aan deze constatering. Hij neemt ons aan de hand van vele denkers mee van de Malediven naar de Andes, van Siberië naar de Oostvaardersplassen, van de allereerste steden tot aan onze technologische toekomst. Daarbij probeert hij antwoord te geven op vragen als: Wat houdt het Antropoceen in? En hoe kunnen wij ons in de toekomst het beste tot de planeet verhouden?Zonder in pessimisme te vervallen toont Faber ons de verworvenheden van het verleden, hij beschrijft de uitdagingen van het heden en geeft een perspectief voor de toekomst.Het boek van Albert Faber draagt op wezenlijke wijze bij aan de discussie over het Antropoceen, niet alleen omdat het de contouren ervan op een bijzonder overzichtelijke wijze presenteert, maar ook omdat hij laat zien dat niets minder dan een 'maximalisatie van ideeën' nodig is. Faber betoogt dat onze tijd eerder vraagt om het vruchtbare en creatieve conflict dat bij de democratie hoort, dan om wereldwijde eensgezindheid.- René ten Bos, denker des vaderlands en auteur van Dwalen in het Antropoceen.'Sinds enkele jaren is de term 'Antropoceen' in zwang om aan te geven dat de mensheid de hele aarde heeft onderworpen. Een dergelijke constatering mag niet terloops worden gemaakt. Gelukkig geeft Faber uitgebreid en meeslepend betekenis aan het leven in het Antropoceen. Bijzonder aan dit boek is dat het zich niet schaart in de al veelvuldig te horen pessimistische boodschap van urgentie en doemdenkerij, maar dat het zoekt naar wegen voor nieuw elan. Met dit boek geeft Albert Faber een pleidooi voor ideeën en verbeeldingskracht en is alleen al daarom onmisbaar voor iedereen die de toekomst serieus neemt.'- Pieter Winsemius'Echt een prima geschreven, mooi geïllustreerd en rijk boek dat voor een heel breed publiek inzicht in het antropoceen. Het laat zowel de nuances als het onvermijdelijke ervan zien en gaat voorbij de gebruikelijke polarisaties in het dagelijkse debat over klimaat en duurzaamheid.'- prof. Derk Loorbach, hoogleraar socio-economische transities (Erasmus Universiteit Rotterdam), directeur DRIFT (Dutch Research Institute for Transitions)

Wil je het boek lezen?De gemaakte planeet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Albert Faber. Lezen De gemaakte planeet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN