De superrelatie

De superrelatie - David de Kock | Fthsonline.com

...ngen om van mijn 7 een 10 te maken! Of een 12! Ik kan niet wachten om het boek elke dag weer opnieuw in praktijk te brengen en daarmee elke dag opnieuw te kiezen met heel mijn hart voor mijn relatie! 365 - dé plek voor verbinding en persoonlijke groei ... Leer alles over liefde, relaties en intimiteit en bezoek ... ... . Wij bieden je een methodiek en een community om het resultaat te behalen waar je naar verlangt. De Superrelatie | Afvallen Reviews Ervaringen Forum superrelatie, dat hb ik volgens mij, maar nog iets ingewikkeld… ik ben benieuwd naar et boek. wij zijn net anderhalf jaar samen, ieder eem eigen huis met eigen kindeeren is een struikelblok, maar we zijn bijzonder samen, nog nooit meegemaakt hoe liefdevol, met respect een relatie kan zijn. we hebben onze beren op de weg. respect, liefde, vech ... Superrelatie - 365 Dagen Succesvol - 365 Dagen Succesvol ... . wij zijn net anderhalf jaar samen, ieder eem eigen huis met eigen kindeeren is een struikelblok, maar we zijn bijzonder samen, nog nooit meegemaakt hoe liefdevol, met respect een relatie kan zijn. we hebben onze beren op de weg. respect, liefde, vechten voor elkaar, de relatie, luisteren naar elkaar ... De boodschap van De Superrelatie is simpel: om een relatie te laten slagen, moet je jezelf blijven. Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte kan geven en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Als ieder voor zich weet waar hij heen wil in het leven, ... De boodschap van De Superrelatie is simpel: om een relatie te laten slagen, moet je jezelf blijven. Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte kan geven en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Als ieder voor zich weet waar hij heen wil in het leven, ... 10 De Superrelatie ...

INFORMATIE

AUTEUR
David de Kock
DIMENSIE
11,64 MB
BESTANDSNAAM
De superrelatie.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom zijn sommige mensen gelukkiger in de liefde dan andere? En wat kan je heel eenvoudig doen om een liefdevolle relatie te hebben en te houden? De boodschap van De Superrelatie is simpel: om een relatie te laten slagen, moet je jezelf blijven. Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte kan geven en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei. Als ieder voor zich weet waar hij heen wil in het leven, dan is het ook eenvoudiger om een doel te verzinnen voor jullie gezamenlijke leven. Een gezamenlijke missie binnen een relatie is uitdagend en brengt leven in de brouwerij. Ontdek het zelf en maak van jouw relatie een Superrelatie!

Wil je het boek lezen?De superrelatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David de Kock. Lezen De superrelatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN