Filosofische temperamenten

Filosofische temperamenten - P. Sloterdijk | Fthsonline.com

... ook wij nog vroom zijn', heeft de antiplatonist Friedrich Nietzsche voor de stichter van de Academie van Athene een even eervol als problematisch monument opgericht: Filosofische temperamenten Peter Sloterdijk ... Civis Mundi » artikel » Filosofische temperamenten. Van ... ... . In dit fraaie miniatuur schrijft Peter Sloterdijk zijn eigen filosofiegeschiedenis in korte, briljante tableaus. Een zeer toegankelijk boekje voor alle liefhebbers van het werk van Peter Sloterdijk en voor degenen die dat (nog) niet zijn. Filosofische temperamenten | ISBN 9789461050076 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Filosofische temperamenten Van Plato tot Foucault Peter Sloterdijk ... Digibron.nl, Filosofische temperamenten ... . Filosofische temperamenten | ISBN 9789461050076 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Filosofische temperamenten Van Plato tot Foucault Peter Sloterdijk In dit fraaie miniatuur schrijft Peter Sloterdijk zijn eigen filosofiegeschiedenis in korte, briljante tableaus. Een zeer toegankelijk boekje voor alle liefhebbers van het werk van Peter Sloterdijk en voor degenen die dat (nog) niet zijn. Peter Sloterdijk: Filosofische temperamenten. Van Plato tot Foucault. Boom. Nov. Rob Wijnberg: En mijn tafelheer is Plato. Een filosofische kijk op de actualiteit. De Bezige Bij. Okt. ACTUELE NON ......

INFORMATIE

AUTEUR
P. Sloterdijk
DIMENSIE
9,51 MB
BESTANDSNAAM
Filosofische temperamenten.pdf

OMSCHRIJVING

Filosofische temperamenten 1e druk is een boek van Peter Sloterdijk uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789461050076 In dit fraaie miniatuur schrijft Peter Sloterdijk zijn eigen filosofiegeschiedenis in korte, briljante tableaus. Een zeer toegankelijk boekje voor alle liefhebbers van het werk van Peter Sloterdijk en voor degenen die dat (nog) niet zijn.Van Plato tot Foucault brengt Sloterdijk het leven van negentien denkers en de inhoud van hun werken op onverwachte en soms humoristische wijze met elkaar in verband. Daarbij presenteert hij deze denkers niet uitsluitend als leveranciers van idee n en analyses, zoals gewoonlijk in historische overzichten van de filosofie gebeurt. Sloterdijk tracht de denkers in hun temperament te treffen: in de urgente problemen die ze aan de orde willen stellen, in de heftige conflicten die ze soms aangingen, en in de persoonlijke emoties die hun stijl van schrijven bijzonder maken.Sloterdijk behandelt in dit boek Aristoteles, Augustinus, Bruno, Descartes, Pascal, Leibniz, Kant, Fichte, Hegel, Schelling, Schopenhauer, Kierkegaard, Marx, Nietzsche, Husserl, Wittgenstein, Sartre.

Wil je het boek lezen?Filosofische temperamenten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Sloterdijk. Lezen Filosofische temperamenten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN