Hart voor de zaak

Hart voor de zaak - Harriët Plantinga | Fthsonline.com

...delijkse bijdrage vanaf € 200,-. Kies zelf waar jouw donatie heen gaat: levens redden bij een hartstilstand in de buurt van je bedrijf; hart- en vaatziekten voorkomen en helpen deze eerder op te sporen; bijdragen aan belangrijk hartonderzoek naar corona Partnership Hart voor de Zaak ... Hart voor de zaak door Jack van Minden (Boek ... ... . Als ondernemer wil je het beste voor je medewerkers, maar ook maatschappelijk betrokken zijn. Er zijn meerdere vormen van partnership met de Hartstichting. Zet je je bijvoorbeeld in als Reddingspartner, Preventiepartner of Onderzoekspartner corona. Kies zelf wat het beste bij jouw bedrijf past. > Bekijk de ... Hart voor de zaak hebben. Iemand die hart voor de zaak heeft zal zich met plezier ergens geheel voor inzetten. Het is prettig o ... Spreekwoorden en gezegden met hart | Educatie en School: Taal ... . Zet je je bijvoorbeeld in als Reddingspartner, Preventiepartner of Onderzoekspartner corona. Kies zelf wat het beste bij jouw bedrijf past. > Bekijk de ... Hart voor de zaak hebben. Iemand die hart voor de zaak heeft zal zich met plezier ergens geheel voor inzetten. Het is prettig om met zo iemand samen te werken om een doel te bereiken. Uit het hart Maak van je hart geen moordkuil. Als je je gedachten en gevoelens verzwijgt voor een ander dood je die als het ware en stopt ze in een moordkuil. Welkom op de website van Gezinshuis 'Hart voor de zaak' in Bergambacht. Op deze website kunt u lezen wat een gezinshuis is, hoe ons gezinshuis is ontstaan en vooral wat we er mee voor oge...

INFORMATIE

AUTEUR
Harriët Plantinga
DIMENSIE
5,3 MB
BESTANDSNAAM
Hart voor de zaak.pdf

OMSCHRIJVING

Ze kennen elkaar al vanaf de basisschool en met z’n vieren hebben ze hun droom waargemaakt: ze zijn een boekhandel, annex leescafé begonnen. In ‘Het Zonne-ei’ kan iedereen terecht voor een goed boek, deskundig advies of een kop koffie met een heerlijk vers stuk taart. De vier eigenaren krijgen in hun dagelijks leven het nodige voor de kiezen. Gelukkig kunnen ze altijd bij elkaar terecht. Ze proberen vooral ook te genieten van de goede dingen des levens. Het boek is spannend, vol vaart en humoristisch. Een heerlijk boek, van twee enthousiaste schrijfsters over de dagelijkse successen en strubbelingen van een leescafé. Maar bovenal, een verhaal over vriendschap.Harriët Plantinga (1971)Als jongste van vier kinderen en werkende ouders is Harriet al discussiërende opgegroeid: gedreven, recht door zee en scherp van geest. Er zijn weinig situaties die ze uit de weg gaat, mede door haar temperamentvolle karakter. De vriendschap met Ingrid is warm en bijzonder te noemen: grote verschillen en wederzijds respect voor en trots zijn op elkaar. Ingrid van Netten (1969) Als kind al vond ze het heerlijk om weg te dromen in boeken. Het nu zelf schrijven is een creatieve uiting van haar brede sociale en culturele belangstelling. Sfeer, positiviteit en samenwerken typeren Ingrids stijl. Het samen schrijven van een boek vindt zij dan ook een boeiend en waardevol proces waarin je elkaar enthousiasmeert en aanvult.

Wil je het boek lezen?Hart voor de zaak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harriët Plantinga. Lezen Hart voor de zaak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN