Het Papaboekje

Het Papaboekje - Thomas Beekman | Fthsonline.com

...Wie waren je helden vroeger? Hoe leerde je mama kennen? En wat vind je de mooiste plek ter wereld? Dit boekje is een persoonlijk tijdsdocument, gemaakt door papa zelf, waarin hij 50 leuke, maar soms ook serieuze vragen beantwoordt ... Blog - Tips voor de voorbereiding op het maken van jouw boek ... . Voor jonge, maar ook voor oudere kinderen. Het Mamaboekje is een fris en eigentijds vormgegeven boekje waarin mama 50 leuke, maar soms ook serieuze vragen beantwoord voor haar eigen kind. Onderverdeeld in zes thema's, waaronder Toen je klein was, De wereld om je heen en Je passies en je dromen, vertelt mama over haar jeugd, haar vriendschappen, haar liefdes, haar favoriete boeken, muziek, parfums en nog veel meer ... Het Papaboekje, Beekman Thomas | Boeken Website.nl ... . Onderverdeeld in zes thema's, waaronder Toen je klein was, De wereld om je heen en Je passies en je dromen, vertelt mama over haar jeugd, haar vriendschappen, haar liefdes, haar favoriete boeken, muziek, parfums en nog veel meer. Papaboekje - Mijn kind en ik, mijn dochter/zoon en ik. Een origineel en persoonlijk cadeau van vader, voor zijn jonge kind. Verhalen en foto's maken samen een waardevol fotoboek vol herinneringen. Zie niks over het hoofd door de handige vragen. Het Papaboekje is een mooi vormgegeven boekje waarin papa 50 leuke, maar soms ook serieuze vragen beantwoord voor zijn eigen kind. Onderverdeeld in zes thema's, waaronder Toen je klein was, De wereld om je heen en Je idealen en je dromen, vertelt papa over zijn jeugd, vriendschappen, favoriete boeken, film- en sporthelden, muziek en nog veel meer. Auteur: Thomas Beekman Nederlands 75 pagina's Belmondo Books maart 2009 SamenvattingWat wilde papa vroeger worden en wie waren zijn helden? Hoe leerde hij mama kennen?... Het boek, dat speciaal is geschreven voor aanstaande vaders, is geschreven in app-vorm. Tijdens het lezen van het boek kom je te weten wat er allemaal verandert als je vader wordt. In het boek vind je de bekende 42 weken-structuur met elke dag van de week een terugkerend thema. Productoverzicht 2. Help! Ik word (super) papa Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. Het Papaboekje He...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Beekman
DIMENSIE
5,59 MB
BESTANDSNAAM
Het Papaboekje.pdf

OMSCHRIJVING

Wat wilde papa vroeger worden en wie waren zijn helden? Hoe leerde hij mama kennen? En wat vindt papa een van de mooiste plekken ter wereld? Dit boekje is een bijzonder en persoonlijk verslag, gemaakt door papa zelf, waarin hij 50 leuke, maar soms ook serieuze vragen beantwoordt. Een boekje om te koesteren, heel je leven lang!- Alles wat elk kind altijd al wilde weten- Alles wat papa zijn kind graag meegeeft voor later- Met ruimte voor verhalen, foto s, knipsels, een stamboom en meer!InhoudsopgaveToen je klein was.............................. 12Je vriendschappen, je school en daarna......... 24Liefde, verliefd zijn en je gezin.............. 36De wereld om je heen........................... 48Je passies en je dromen........................ 58Tot slot....................................... 70Van de eerste edities werden er al meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?Het Papaboekje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Beekman. Lezen Het Papaboekje Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN