Lelievelds kramp

Lelievelds kramp - Creyghton | Fthsonline.com

...re roman, novelle Uitgeverij Compaan Uitgevers Laatste editie 20 juni ... Selectie; Radio - NRC ... ... Lelievelds kramp. Added 16 mins ago. Dement Worden: Een Kindertijd In Beeld. Added 51 mins ago. James Bond 007: Van Een Blik Tot Een Moord. Added 59 mins ago. Vierde roman van de Nederlandse auteur (1948), die in 1998 debuteerde met 'Lelievelds kramp' ('Een stilistisch flink tekortschietend debuut', aldus Elsbeth Etty in NRC Handelsblad), gevolgd door 'In tegenlicht' (2005) en 'Witte duinen' (2008; 'De personages blijven vaag en het verhaal ontbeert human interest.' Wim Fievez, NBD/Biblion). Vind een Kramp dealer. Prijzen zien en on ... Getekend door onmacht | De Volkskrant ... .' Wim Fievez, NBD/Biblion). Vind een Kramp dealer. Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Meld u dan aan! Lely Toon: Resultaten per pagina: Weergave: Lijst; Rooster; Lely - Rotorkopegtanden Toon producten. Lely ... Sterk Zeil (Paperback). Gert de Jager (1957) publiceerde poëzie in tijdschriften als De Revisor, DWB en Hollands Maandblad. Hij is neerlandicus en......

INFORMATIE

AUTEUR
Creyghton
DIMENSIE
12,8 MB
BESTANDSNAAM
Lelievelds kramp.pdf

OMSCHRIJVING

Voor research moet Jacob Lelieveld naar Berlijn, waar hij meteen geconfronteerd wordt met rauw straatgeweld.Hij staat erbij, als aan de grond genageld.Met een schok beseft hij dat hij sowieso verlamd in het leven staat.Terwijl hij aan zijn proefschrift werkt schieten beelden uit zijn jeugd in Grevenbicht door zijn hoofd.Er was iets waarover thuis nadrukkelijk gezwegen werd.De beklemmende sfeer die er toen heerste heeft zijn leven behoorlijk verpest.Sommige zaken worden hem duidelijk tijdens een apocalyptische tocht door Amsterdam, maar of hij dan echt bevrijd wordt, is de vraag.Tussen Berlijn, Grevenbicht en Amsterdam strekt zich een spanningsveld uit, dat ook voor de lezer voelbaar is.Job Creyghton heeft met Lelievelds kramp een genadeloze roman geschreven, waarin het meest pijnlijke een keer gezegd moet zijn.Job Creyghton (1948, Schaesberg) studeerde geschiedenis en theaterwetenschap in Amsterdam en is nu als docent proza verbonden aan Schrijversvakschool 't Colofon.Hij publiceerde verhalen in onder andere De Gids, Maatstaf en De Tweede Ronde.

Wil je het boek lezen?Lelievelds kramp in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Creyghton. Lezen Lelievelds kramp Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN