Over worst

Over worst - Meneer Wateetons | Fthsonline.com

...e hoe je zelf verse worst, gekookte worst, leverworst ... Alles over droge worst maken - Mijn Hollandse Keuken ... ... Vele spreekwoorden, gezegden en uitdrukkingen over worst. Het zal me worst wezen. Betekenis: Het maakt mij niets uit. Men moet de hond niet om worst sturen. Zie de categorie Sausages van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Artikelen in de categorie "Worst" Deze categorie bevat de volgende 51 pagina's, van in totaal 51. Uiteraard bevat het boek ook talloze recepten om thuis zélf beroemde en ambachtelijke worsten te maken. Kopen Het boek is te koop bij Bol.com of direct bij ... Over Worst - handboek voor de liefhebber | Eetsnob ... . Kopen Het boek is te koop bij Bol.com of direct bij de auteurs. Over Meneer Wateetons: Playboy: "..iedere keer vermakelijk, soms leerzaam en meestal in de vorm van een literair pareltje". Droge worst en alles wat je er over moet weten 11 mei 2018 5 juli 2018. Droge worsten of salami zoals de italianen het noemen is een verduurzaamd vleesproduct. Dit wil zeggen dat het vlees op zo'n manier is bewerkt dat het geschikt is om langere tijd ongekoeld te bewaren. Bij producten met een 'Te gebruiken tot'-datum (zoals verse vis en vers vlees) geldt: is het over de datum, gooi het dan weg. Ook als de verpakking nog dicht is. Een paar voorbeelden: Voor verse vis, vlees en kipfilet geldt: dezelfde dag na openen opeten. Vleeswaren zoals ham en worst zijn nog 4 dagen na opening houdbaar in de koelkast. Van fuet tot Serrano: alles over Spaanse worst & ham. Spanje is een land vol culinaire schatten waarvan de hammen en worsten de wereld rond geroemd worden. Hoewel de meesten het verschil tussen een Spaanse worst en een Italiaanse salami wel kennen, vergeten we toch vaak wat precies Pata Negra of Jamon Iberico is. Over Worst - handboek voor de liefhebber 1 apr Volgens de schrijvers van het boek "Over Worst", Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder, is de man weliswaar de laatste jaren gaan koken (" … een beetje man houdt kookavonden met vrienden .") maar is hij ten diepste een slager . Op zoek naar worsten? Bestel het makkelijk en snel bij Albert Heijn Grootste assortiment Thuisbezorgd tot in de keuken. Bekijk producten! Hollandse droge worsten . Van oudsher had elke streek, stad of dorp in het noorden van ons land zijn eigen recept voor droge worst, maar tegenwoordig zijn er nog maar een aantal van over. Officieel heten de worsten in ons land metworst of boerenmetworst. Ze werden gemaakt van stukjes varkensvlees en varke...

INFORMATIE

AUTEUR
Meneer Wateetons
DIMENSIE
6,54 MB
BESTANDSNAAM
Over worst.pdf

OMSCHRIJVING

Alle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.De auteurs van het spraakmakende Handboek voor de Vinex-jager zijn terug met een ode aan de worst. Ze zijn ervan overtuigd dat hun obsessie voor eigenlijk alles dat ook maar een beetje op worst lijkt, niet alleen volkomen normaal maar zelfs heel erg mannelijk is. In de hoop dat andere mannen hun schroom laten varen en zich ook overgeven aan dit toppunt van culinaire vleesverwerking, hebben Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder al hun kennis over worsten bij elkaar gebracht. En dat is héél erg veel. Naast diepgaande ­filosofische worstduiding levert het boek uitgebreide achtergrondinformatie en handige lijstjes: Welke worst moet je proeven op vakantie? En wat betekenen die E-nummers in je supermarktsalami? Uiteraard bevat het boek ook talloze recepten om thuis zélf beroemde en ambachtelijke worsten te maken. Ten slotte komt ook de luie consument aan zijn trekken: achterin is de Supermarktworstgids opgenomen, tot stand gekomen door een professionele jury die alle in de supermarkt verkrijgbare droge worsten heeft geproefd en beoordeeld. (En ja, dit was een zware opgave.)

Wil je het boek lezen?Over worst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Meneer Wateetons. Lezen Over worst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN