Storytelling in drie bedrijven

Storytelling in drie bedrijven - Erik Mathlener | Fthsonline.com

... De basiselementen van een verhaal zijn voor iedereen altijd gelijk ... Storytelling voor bedrijven en zelfstandigen: nieuwe opleiding ... . Of het nu gaat over verhalen die holbewoners aan elkaar vertelden in de oertijd of de meest recente sciencefiction film, er zijn altijd drie basisingrediënten." Met storytelling gaat iedereen effectiever en plezanter communiceren. Ook diegenen die (onterecht) denken dat ze geen verhalen kunnen vertellen! Je vertelt je hele leven al verhalen zonder dat je het in de gaten hebt. Het enige wat je nog moet doen is dit bewust inzetten in je bedri ... Storytelling in drie bedrijven door Erik Mathlener (Boek ... ... . Het enige wat je nog moet doen is dit bewust inzetten in je bedrijf. Hoezo drie bedrijven? Storytelling in drie bedrijven. geen reviews. I will tell you a story you can't refuse! Succesvol zakendoen lukt alleen als je perfect communiceert met je medewerkers, je klanten en andere belanghebbenden. Doe je dat niet, dan raken medewerkers gefrustreerd, zullen projecten mislukken, lopen de kosten op en rennen de klanten hard weg. 'Storytelling in drie bedrijven' door Erik Mathlener - Onze prijs: €22,50 - Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen Elke deelnemer ontvangt het boek "Storytelling in drie bedrijven" mee naar huis. Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 StoryManagement heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 54 ervaringen) Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Star...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Mathlener
DIMENSIE
5,63 MB
BESTANDSNAAM
Storytelling in drie bedrijven.pdf

OMSCHRIJVING

Storytelling in drie bedrijven 1e druk is een boek van Erik Mathlener. ISBN 9789082135909 Dit boek is bedoeld voor managers en ondernemers die op een natuurlijke manier meer succes willen hebben. Lees hoe je op een eenvoudige manier corporate storytelling in je organisatie, bedrijf of winkel kunt toepassen.Je vertelt je hele leven al verhalen zonder dat je het in de gaten hebt. Het enige wat je nog moet doen is dit bewust inzetten in je bedrijf. Want door het vertellen van (soms niet zo) alledaagse verhalen gaan je mensen effectiever communiceren en beter samenwerken. Je krijgt betrokken medewerkers die zich vol passie inzetten voor de gezamenlijke visie en strategie. Ook klanten zijn dol op verhalen. Zij vertellen ze enthousiast verder en worden daarmee ambassadeurs voor je bedrijf.Het praktische boek bevat diverse voorbeelden en is als een toneelstuk opgebouwd uit drie bedrijven. In het eerste bedrijf leer je verhalen te vinden: wat wil je bereiken en hoe kom je een geschikt verhaal daarvoor op het spoor? Wat zijn de criteria voor een effectief verhaal?Het tweede bedrijf behandelt hoe je je verhalen kunt versterken: hoe zet je een verhaal in elkaar, welke essenti le onderdelen zitten erin en wat maakt een verhaal boeiend?Het derde bedrijf laat zien hoe je het boeiend kunt vertellen: 15 praktische tips die ervoor zorgen dat je je sterke verhaal op een krachtige manier vertelt.Voor iedereen die nu eenscht aan de slag wil met corporate storytelling is dit gemakkelijk leesbare en handzame boek een must.

Wil je het boek lezen?Storytelling in drie bedrijven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Mathlener. Lezen Storytelling in drie bedrijven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN