Technologie de baas

Technologie de baas - Joop Hazenberg | Fthsonline.com

... ontregelt ook bestaande ... ICT-hoogleraar: 'Black Mirror is een goede waarschuwing, we moeten de baas blijven over technologie' Algoritmes halen ontzettend veel meer gegevens uit een paar likes en iemands surfgedrag dan veel mensen in hun onschuld denken ... Technologie de baas in de media - Joop Hazenberg ... . Als we niet uitkijken wordt de technologie de baas. Tonie Mudde 8 september 2019, 21:08 De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste. In Technologie de baas legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things , stap voor stap uit wat de nieuwe golf van technische doorbraken gaat betekenen. Technologie de baas. Technologie de baas, maar hoe dan? [Rece ... Technologie de baas - 9789000363544 - E-book (ePub ... ... . Als we dat zelf willen, tenminste. In Technologie de baas legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things , stap voor stap uit wat de nieuwe golf van technische doorbraken gaat betekenen. Technologie de baas. Technologie de baas, maar hoe dan? [Recensie] Kunstmatige intelligentie, robotisering en connectiviteit zullen de wereld binnenkort volledig op zijn kop zetten. Na de uitvinding van de stoommachine, de introductie van... De Amish blijven technologie de baas. 15 december 2019, Tom Reijner . U bent hier: programma's . vpro tegenlicht . artikelen . achtergrondverhalen . De Amish, een orthodoxe en zeer behoudende protestantse gemeenschap in de Verenigde Staten, zorgen ervoor dat ze niet 'hooked' raken. Zolang jij de baas blijft over de technologie. Zorg er voor dat de technologie je niet belemmert om productief te zijn. Laat de technologie je helpen als het nodig is en je niet storen als dat ongewenst is. Laat je technologie je steunen in je productiviteit en je het leven aangenamer maken. Technologie de baas | Joop Hazenberg. Vooruitzichten en gevaren van de nieuwe industriële revolutie . De nieuwe manier van leven en werken door extreme technolisering. Voor velen een nachtmerrie, voor sommigen een prachtige droom: een extreme technologisering van onze economie en samenleving staat voor de deur. Schrijver Joop Hazenberg presenteert zijn nieuwste boek 'Technologie de baas', dat een grondige introductie vormt op de betekenis en impact van de vierde Industriële Revolutie. Slimme technologie zal de jurist van de toekomst helpen. Maar de uitdaging wordt om die technologie ook de baas te blijven. Diana de Wolff in de Togacolumn Bestel Technologie de baas Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Op 13 februari ontving de Tweede Kamer een reactie van de ministers van SZW, EZ en OCW over De robot de baas (WRR), Mens en technologie: samen aan het werk (SER) en Werken aan de robotsamenleving (Rathenau Instituut)....

INFORMATIE

AUTEUR
Joop Hazenberg
DIMENSIE
4,13 MB
BESTANDSNAAM
Technologie de baas.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe manier van leven en werken door extreme technoliseringVoor velen een nachtmerrie, voor sommigen een prachtige droom: een extreme technologisering van onze economie en samenleving staat voor de deur. De komst van het internet en de stormachtige vlucht van de smartphone zijn pas het begin van een bijzonder tijdperk dat nog lang niet voorbij is: de langdurige periode van de vierde Industriële Revolutie. De komende jaren is geen enkele baan heilig en gaan onze zekerheden stuk voor stuk het raam uit. Als we dat zelf willen, tenminste.In Technologie de baas legt Joop Hazenberg, expert in de Internet of Things, stap voor stap uit wat de nieuwe golf van technische doorbraken gaat betekenen. Van zelfrijdende auto's tot fabrieken die volledig door robots worden "bemand', van computers die eerder dan dokters je gezondheidstoestand kunnen analyseren tot gamen met een VR-bril op. Hazenberg neemt je mee in de verbazingwekkende ereld van technologie en legt haarfijn uit wat deze technologie ons heeft gebracht en nog gaat brengen.Onderwerpen die o.a. aan bod komen: kunstmatige intelligentie, robotisering, industrie 4.0, 5G, internet of things, zelfrijdende auto's, drones, 3d printen, virtual reality en big data.

Wil je het boek lezen?Technologie de baas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joop Hazenberg. Lezen Technologie de baas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN