Toenemend Feestgedruis

Toenemend Feestgedruis - Heinz Polzer | Fthsonline.com

...d, waar hij opgroeide in Utrecht en Velp ... Drs. P - Bi(bli)ografie - Schrijversinfo ... . In 1939 … In 2004 verscheen van drs. P. het boek Toenemend feestgedruis. Enkele gedichten hieruit: Een oude schipper staart voor zich uit en African interlude met een hartverscheurend 'Oef ... Toenemend Feestgedruis (2004) Cees van der Pluijm (samensteller van 'Toenemend Feestgedruis') in gesprek met Drs. P in Hotel Pulitzer. Sven de bevrijder (2005) Drs. P., 'Sven de bevrijder', uitg. Liverse ... Drs. P, Toenemend feestgedruis - Wim Pelgrim ... . P., 'Sven de bevrijder', uitg. Liverse, 2005. Dit is een keerboek, aan de andere kant is het 'Drie levens van Blekebeen', door Kees Stip . Proza ... - Toenemend Feestgedruis - Tuindersliedboek - Toenemend feestgedruis - Des Vondelings Wraak - Wis- en Natuurkundelyriek (met Marjolein Kool) - Zeden en onzeden Verder óver Drs P Wij maken van ons huis geen abattoir, en Het Geheim van het bestaan (dat bij De stille odyssee/de wilde orchidee zat), en een paar bundels waar hij in opgenomen is. Wil je de teksten hebben dan moet je voor Tante Costance en Tante Mathilde gaan, waarin ongeveer alle songteksten staan. Voor poëzie is "Toenemend feestgedruis" een uitstekend begin, waarin de hoogtepunten van de eerste 85 jaar uit z'n leven staan. Het toenemend feestgedruis bij het Stadhuis van Leiden van aanstaande donderdag wordt dus uitgesteld tot dinsdag 11 december. Hou die datum dus vrij. Mis het niet! Maar je hoeft je donderdagavond niet te vervelen. Je kunt alvast in de stemming komen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn....

INFORMATIE

AUTEUR
Heinz Polzer
DIMENSIE
3,34 MB
BESTANDSNAAM
Toenemend Feestgedruis.pdf

OMSCHRIJVING

Taalvirtuoos Heinz Polzer, beter bekend als Drs. P, behoort tot de hoogst gewaardeerde schrijvers van Nederlandse liedteksten en lightverse gedichten. In 2000 ontving hij de Tollensprijs voor zijn bijzondere omgang met de Nederlandse taal. Toenemend feestgedruis bevat de beste gedichten van Drs. P, verbindende toelichtingen, een nauwkeurige bibliografie en tal van niet eerder gepubliceerde teksten.

Wil je het boek lezen?Toenemend Feestgedruis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heinz Polzer. Lezen Toenemend Feestgedruis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN