De Weldoener

De Weldoener - P.F. Thomese | Fthsonline.com

... exemplaar aan en maakte voor Plots 'De fiets' ... De weldoener | Trouw ... . De weldoener 16 oktober 2010, 0:00 'De weldoener is vooral het boek waarin Thom¿se zijn beste werk tot nu toe overtreft. Deze embed wordt niet getoond. U heeft via cookie-instellingen gekozen om deze embed niet te tonen. Onze aanbevolen cookie-instelling is niveau 4. Voetballend is Ajax al de weldoener van de eredivisie, nu is het dat financieel gezien ook. De eredivisie is Ajax, de rest is toneel vul ... Weldoener - 3 definities - Encyclo ... . De eredivisie is Ajax, de rest is toneel vulling. 1 0. Freddy Al, wo 3 juni 2020 om 10:18. De weldoeners, het veelgeprezen debuut van Andrew Ridker, is een ambitieus familiedrama voor de lezers van Jonathan Franzen en Nathan Hill.. In De weldoeners van Andrew Ridker zit Arthur Alter in zwaar weer. Hij is een middelmatige docent aan een kleine universiteit en kan zijn hypotheek niet meer opbrengen, bovendien werkt hij zijn jongere vriendin op haar zenuwen, en willen zijn volwassen ......

INFORMATIE

AUTEUR
P.F. Thomese
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
De Weldoener.pdf

OMSCHRIJVING

In de donkere dagen voor Goede Vrijdag vindt een stadskoordirigent in een van de hem toegewezen kerken een meisje - een soort volwassen vondeling. Ze ligt voor dood. Vol overgave redt hij haar leven. Dan gebeurt er iets waar je wel in kranten over leest: hij besluit haar te verbergen, iets waar het meisje zelf ook op aandringt. Ze heeft haar beide ouders, die gescheiden zijn, ieder al een afscheidsbrief gestuurd en kan nu niet meer terug, beweert ze.De weldoener, het spannende relaas van een fatale redding, werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs 2011.

Wil je het boek lezen?De Weldoener in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.F. Thomese. Lezen De Weldoener Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN