Drugs

Drugs - Teun Voeten | Fthsonline.com

...rland verboden. Politie en Openbaar Ministerie pakken productie en (grensoverschrijdende) handel streng aan ... Drugs | Rijksoverheid.nl ... . Daarbij gelden voor middelen op lijst I van de Opiumwet, harddrugs, zwaardere straffen dan voor die op lijst II, softdrugs en slaap- en kalmeringsmiddelen. Het vervolgingsbeleid richt zich vooral op de productie en handel van drugs. Aan ... Drugs zijn middelen die effect hebben op je gedrag, gevoel, denken en stemming. Dat is ook meteen de reden dat mensen ze nemen: je kunt er heel relaxed van worden, of juist hyper, wat i ... Drugs - 11 definities - Encyclo ... . Dat is ook meteen de reden dat mensen ze nemen: je kunt er heel relaxed van worden, of juist hyper, wat in veel situaties heel fijn is. Bekende drugs zijn cannabis (hasj en wiet), XTC, cocaïne, paddo's, ... Nee, drugs in het verkeer zijn absoluut taboe. Dit geldt voor alle hard- en softdrugs. Dus ook voor 'partydrugs' als XTC en amfetamine. Rijden onder invloed van drugs levert een gevaar op voor de verkeersveiligheid waarbij de bestuurder, inzittenden en overige weggebruikers het risico lopen (ernstig) gewond te raken. A drug is any substance that causes a change in an organism's physiology or psychology when consumed. Drugs are typically distinguished from food and substances that provide nutritional support. Consumption of drugs can be via inhalation, injection, smoking, ingestion, absorption via a patch on the skin, or dissolution under the tongue.. In pharmacology, a drug is a chemical substance ... drugs Bekende drugs zijn opiaten (zoals morfine en heroïne), hallucinogenen (zoals LSD), cocaïne, amfetaminen, kalmeringsmiddelen en cannabis. Alcohol en tabak worden soms ook tot de drugs gerekend. Drug Interactions Checker. Start typing a drug name and select the best match from the list of suggestions. Repeat the process to add multiple drugs. Once your list is complete, you can check for interactions immediately or save your list for future reference. Het is verboden en strafbaar om drugs te produceren, erin te handelen of in bezit te hebben. De overheid gaat productie en handel in harddrugs tegen. Het Drugsinfoteam geeft persoonlijk advies aan gebruikers van partydrugs zoals XTC, speed en cannabis. Daarbij richten wij ons op het vergroten van kennis en het beperken van risico's. Lees onze info op de site of stel een vraag! Bij het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu is het Coördinatiepunt Assessment en Monitoring nieuwe drugs (CAM Coördinatiepunt Assessment en Monitoring nieuwe drugs ) ondergebracht.Het CAM heeft tot taak om op de Nederlandse markt nieuw verschenen drugs aan een multidisciplinaire risicobeoordeling te onderwerpen. Op basis hiervan adviseert het CAM de Minister van ... Je kunt ons anoniem je vraag stellen (Drugs Infolijn 0900-1995/€0,10 per minuut) of via Drugsinfo.nl zelf zoeken naar info over de werking en de risico's van drugs. Ook feiten en cijfers over drugsgebruik vind je hier. Naa...

INFORMATIE

AUTEUR
Teun Voeten
DIMENSIE
9,29 MB
BESTANDSNAAM
Drugs.pdf

OMSCHRIJVING

Antwerpen wordt opgeschrikt door aanslagen en afrekeningen. Overheid en politie doen hun uiterste best om het kwaad in te dammen, maar de drugseconomie rukt op. Wie zijn de mensen achter de drugshandel? Hoe hebben ze zich georganiseerd? Waarom is het zo moeilijk om de overlast en agressie een halt toe te roepen? En waarom begint iemand met dealen? Uit armoede of voor de kick en de status?Dat er met de drugshandel heel veel geld gemoeid is, maakt de zaak niet eenvoudiger. Bovendien zitten de drugsbazen die Antwerpen verzieken in Nederland, waar de problemen nog groter zijn. Liquidaties in Mexicaanse stijl met kalasjnikovs zijn er onderhand het nieuwe normaal. In die dramatische omstandigheden is het noodzakelijk om het kwaad zo scherp mogelijk te beschrijven. Dat doet Teun Voeten. Hij licht toe waarom we nog steeds een veel te positief beeld hebben van drugsgebruik en via diepte-interviews schetst hij een helder en ontluisterend portret van handelaars, gebruikers en slachtoffers.Drugs werpt licht op het kwaad dat we allen weg wensen. Het zou gelezen moeten worden door iedereen die direct of indirect met drugs te maken heeft. Beleidsmakers, hulpverleners, bezorgde ouders, onderzoekers, ordehandhavers en, niet te vergeten, gebruikers zelf.Teun Voeten is al bijna 30 jaar oorlogsfotograaf en coverde wereldwijd tientallen conflicten. Hij schreef boeken over de ondergrondse daklozen in New York, de oorlog in Sierra Leone, maakte een fotoboek over de drugsoorlog in Mexico en een documentaire over de vluchtelingenproblematiek in Calais. Hij promoveerde in 2018 in Leiden op het Mexicaanse drugsgeweld. In 2019 onderzocht hij in opdracht van de stad Antwerpen de drugsproblematiek in de havenstad.

Wil je het boek lezen?Drugs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Teun Voeten. Lezen Drugs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN