Een vrouw kennen

Een vrouw kennen - Amos Oz | Fthsonline.com

...e juiste vragen stellen op het juiste moment is waar het om draait als je het gesprek gaande wilt houden ... Een vrouw kennen door Amos Oz (paperback) - Managementboek.nl ... . Hallo. ik heet debra, een nette gezellige vrouw die interesse heeft in een leuke spontane man die iets ouder is dan i.. Particulier. n.v.t. Vroomshoop (OV) Lief en betrouwbaar en je schrikt niet van een kindje. Ik ben janneke en heb een dochtertje van 1 jaar. vorig jaar trof ik mijn man met ... We doen net alsof we met een vrouw praten en haar net ontmoeten, op een blind/internet date bijvoorbee ... Ik heb een leuke vrouw leren kennen, en nu? - Datewijsheid ... . We doen net alsof we met een vrouw praten en haar net ontmoeten, op een blind/internet date bijvoorbeeld. We beginnen bij stap 1. 1. Bedenk wat je wil weten. Wanneer je iemand (man of vrouw) beter wilt leren kennen zijn er een paar dingen zijn die je specifiek wil weten. Of de ander bijvoorbeeld geen junkie is. Of de ander te vertrouwen is. Indien je grootste verlangen in het leven is: het vinden van een trouwe, eerlijke, oprechte vrouw, die ook eens enorm beleefd, liefdevol en sexy is, dan zou je kunnen proberen om met een Filippijnse vrouw een afspraakje te maken. Wanneer je relatie hebt met één van deze geweldige vrouwen,dan kun je stellen dat je gezegend bent […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Amos Oz
DIMENSIE
10,61 MB
BESTANDSNAAM
Een vrouw kennen.pdf

OMSCHRIJVING

Als zijn vrouw verongelukt besluit een Israëlische geheim agent om te stoppen met zijn werk en met zijn dochter, moeder en schoonmoeder te verhuizen naar een buitenwijk van Tel Aviv. Zijn tijd brengt Joël Ravid door met het opknappen van zijn huis, met tuinieren en met zijn familie, buren en een paar voormalige collega's. Na een leven lang de geheimen van anderen te ontraadselen dwingen de dood van zijn vrouw en het bevreemdende gedrag van zijn dochter hem om de leugens die hij zichzelf heeft voorgehouden onder ogen te komen. Langzaam maar zeker breekt Joël door de muur heen die hij om zichzelf heeft opgetrokken en dat werkelijk menselijk contact in de weg stond.

Wil je het boek lezen?Een vrouw kennen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amos Oz. Lezen Een vrouw kennen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN