Het woud der verwachting

Het woud der verwachting - Hella S. Haasse | Fthsonline.com

...rles' leven. Het Woud der Verwachting, Barchem ... Het woud der verwachting - Lezen voor de lijst ... . 151 likes · 1 was here. Het Woud der Verwachting is een Middeleeuwse re-enactment groep die de tijd rond 1400 tot leven brengt. Gewapend escort , adel te paard... Het woud der verwachting. Beluister online. Uitgever Dedicon, Grave Verschenen 1993 ISBN 9021465167 Kenmerken daisy streaming audio (25 uur, 28 minuten) (vrouwenstem), geluid Aantekening Nederlands gesproken Integrale weergave van het boek: Amsterdam : Querido, 1990. - 15e, licht herz., dr. - 594 p. Het woud de ... Het Woud der Verwachting - Het Woud der Verwachting ... . - 15e, licht herz., dr. - 594 p. Het woud der verwachting. In Het woud der verwachting, de internationale bestseller, volgen we Charles van Orléans (1394-1465) op de voet. Zijn trieste levensloop is nauw verweven met de machtsstrijd in het middeleeuwse Frankrijk tussen de concurrerende huizen van Bourgondië en Orléans en met de Honderdjarige Oorlog tegen Engeland. Bij een zware strijd wordt Charles gevangengenomen en ... In Het woud der verwachting, de internationale bestseller, volgen we Charles van Orléans (1394-1465) op de voet. Zijn trieste levensloop is nauw verweven met de machtsstrijd in het middeleeuwse Frankrijk tussen de concurrerende huizen van Bourgondië en Orléans en met de Honderdjarige Oorlog tegen Engeland. Hélène Serafia (Hella) Haasse (Batavia, 2 februari 1918 - Amsterdam, 29 september 2011), auteursnaam Hella S. Haasse, was een Nederlandse schrijfster van romans, essays, toneel en poëzie.Haar bekendste titels zijn de in 1948 als boekenweekgeschenk verschenen novelle Oeroeg, de historische roman Het woud der verwachting uit 1949 en de Indische roman Heren van de thee uit 1992. In Het woud der verwachting, de internationale bestseller, volgen we Charles van Orléans (1394-1465) op de voet. Zijn trieste levensloop is nauw verweven met de machtsstrijd in het middeleeuwse Frankrijk tussen de concurrerende huizen van Bourgondië en Orléans en met de Honderdjarige Oorlog tegen Engeland. 'Het woud der verwachting' In: Ik maak kenbaar wat bestond. Leven en werk van Hella S. Haasse: 1993: Ingrid Wikén Bonde 'Hella Haasse in Zweden Receptie van haar werk in Zweedse vertaling Ingrid Wikén Bonde (Stockholm)' In: Colloquium Neerlandicum 12 (1994) 1995: Simon Vestdijk 'S. Vestdijk Het Woud der Verwachting' In: Vestdijk ......

INFORMATIE

AUTEUR
Hella S. Haasse
DIMENSIE
11,78 MB
BESTANDSNAAM
Het woud der verwachting.pdf

OMSCHRIJVING

Ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van Hella S. Haasse verschijnt Het woud der verwachting in een feesteditie, geïllustreerd met schilderijen en miniaturen uit middeleeuwse handschriften.In deze internationale bestseller van Hella S. Haasse volgen we Charles van Orléans op de voet. Zijn levensloop is nauw verweven met de machtsstrijd in het middeleeuwse Frankrijk tussen de concurrerende huizen van Bourgondië en Orléans, en met de Honderdjarige Oorlog tegen Engeland.

Wil je het boek lezen?Het woud der verwachting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hella S. Haasse. Lezen Het woud der verwachting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN