Hollend voor je stress uit

Hollend voor je stress uit - Suzan Kuijsten | Fthsonline.com

...ken! Precies op een moment dat je zeker over wilt komen ... Hollend achter je stress aan - Suzan Kuijsten | Boeken.com ... . je keel knijpt samen, je handen worden koud, het zweet breekt je uit; In een fractie van een seconde is je lichaam klaar voor actie. Ongezonde stress. Als de stress lang duurt, is er meer tijd nodig om te herstellen. Ditzelfde geldt voor een hevige stressreactie: hoe heviger de reactie, hoe meer tijd je nodig hebt voor herstel. Er is een manier om opgebouwde stress en spanning in je lichaam kwijt te raken. We kijken daarom naar een paar simpele oefeningen die ... bol.com | Hollend voor je stress uit, Suzan Kuijsten ... ... . We kijken daarom naar een paar simpele oefeningen die kunnen helpen om pijn veroorzaakt door spanning kwijt te raken. 1. Spanning in je rug. Sta rechtop en strek je armen uit boven je hoofd. Leun dan achterover met je ruggengraat gebogen. Is datgene wat jou stress geeft voorbij, dan is helaas het rotgevoel wat bij die stress hoort nog niet voorbij en duurt het even of heel lang voordat de opgebouwde stress en spanning weer je lichaam uit zijn. Je weet dat het niet goed voor je is en je wilt van je stress af. Jij wilt rust in jouw nu nog stressvolle onderwerp. Uit onderzoek van de Ohio State University is gebleken dat mensen die eenzaam zijn, niet alleen ongelukkiger maar ook ongezonder zijn. Eenzaamheid blijkt namelijk een negatieve invloed te hebben op het immuunsysteem, en dat kan slecht zijn voor je gezondheid. Gooi stress voor goed uit je leven. Stress maakt meer kapot dan je lief is. Hoe meer stress er opbouwt in je lichaam, des te zwakker je wordt. Niet alleen verliest je leven haar glans, te veel stress zorgt voor een opeenhoping van vage gezondheidsklachten, een afname van je effectiviteit en een drastische afname van je geluksgevoel....

INFORMATIE

AUTEUR
Suzan Kuijsten
DIMENSIE
7,66 MB
BESTANDSNAAM
Hollend voor je stress uit.pdf

OMSCHRIJVING

Op humoristische wijze legt Suzan Kuijsten uit hoe stress werkt, hoe het ook wat minder kan en waarom dat zo lastig is. Als stresscoach heeft ze alle varianten voorbij zien komen en alle stadia van uitputting gezien. Stress is een killer, verantwoordelijk voor meer dan de helft van ons arbeidsverzuim.In haar dagelijkse praktijk onderwijst Suzan werknemers en managers over de goede en slechte kanten van stress. Ze heeft veertien factoren leren onderscheiden die op allerlei manieren samen stress veroorzaken en vergroten, de zgn. hofleveranciers. Hierop baseert ze een revolutionair concept om angst- en stressklachten te bestrijden,THINKCĀ®.Suzan maakt je stresswijs in dit heerlijke boek voor iedereen die met meer gemak, rust en ruimte door het leven wil. Naast verrassende inzichten staat dit stresspreventieboek bomvol met praktische oplossingen, ook voor managers die tijdig willen ingrijpen bij de eerste signalen van overbelasting. Het boek is op een zeer overzichtelijke en prettige manier vormgegeven en wordt full-color uitgegeven.

Wil je het boek lezen?Hollend voor je stress uit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzan Kuijsten. Lezen Hollend voor je stress uit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN