IN HET LICHT DER WAARHEID - GRAALSBOODSCHAP DEEL 3

IN HET LICHT DER WAARHEID - GRAALSBOODSCHAP DEEL 3 - Abd-Ru-Shin | Fthsonline.com

...dschap, droeg de burgerlijke naam Oskar Er Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden ... Noten bij artikel ... . Raadpleeg onze pagina Privacybeleid voor meer informatie. Dichtbij Meer lezen Meer lezen In het Licht der Waarheid - Graalsboodschap. D e drie delen van het werk "In het Licht der Waarheid" bevatten samen 168 voordrachten die inhoudelijk op elkaar aansluiten en een totaalbeeld van de gehele schepping geven. De voordrachten die in dit boek zijn gebundeld, ontstonden tussen 1923 en 1938. IN HET LICHT DER WA ... Abd-ru-shin - Wikipedia ... . De voordrachten die in dit boek zijn gebundeld, ontstonden tussen 1923 en 1938. IN HET LICHT DER WAARHEID - GRAALSBOODSCHAP DEEL 1 (POCKETBOEK) (Pocket). Enige geautoriseerde, geheel nieuw bewerkte vertaling. Zijn belangrijkste... Het werk van Abd-ru-shin «In het Licht der Waarheid - Graalsboodschap», voor het eerst in het Nederlands uitgegeven met alle drie de delen in één boek, verschaft de lezer inzicht in het werken van de natuur- en scheppingswetten. In het Licht der Waarheid - Graalsboodschap Deel 3 €* 23,00. Verzendkosten. Gebeden: aan de mensen gegeven door Abd-rushin €* 6,50. Verzendkosten. De tien geboden van God en het onze Vader €* 9,00. Verzendkosten. Uit vervlogen eeuwen €* 26,50. Verzendkosten. Nieuwsbrief. Abonneer u op onze nieuwsbrief IN HET LICHT DER WAARHEID - GRAALSBOODSCHAP DEEL 2 (Hardcover). Enige geautoriseerde vertaling. Zijn belangrijkste driedelige werk heeft Abd-ru-shin... Hoe meer men tijdens het lezen de uiteenzettingen in de Graalsboodschap aan het eigen leven...

INFORMATIE

AUTEUR
Abd-Ru-Shin
DIMENSIE
6,46 MB
BESTANDSNAAM
IN HET LICHT DER WAARHEID - GRAALSBOODSCHAP DEEL 3.pdf

OMSCHRIJVING

Enige geautoriseerde vertaling.Zijn belangrijkste driedelige werk heeft Abd-ru-shin onder deze naam geschreven. De 168 voordrachten van zijn Graalsboodschap ontsluiten voor de lezer veel, wat tot dusver niet verklaard kon worden, in zowel zijn eigen leven als in de wereld om hem heen, met name betreffende de menselijke vragen over waar hij vandaan komt en waar hij naar toe gaat, de zin van het leven, lot en gerechtigheid; over de natuur, geest en God. Hoe meer men tijdens het lezen de uiteenzettingen in de Graalsboodschap aan het eigen leven toetst, des te meer zal er waarheid uit de antwoorden op zijn vragen oplichten. Zo krijgt ook de titel van het werk “In het Licht der Waarheid” betekenis. De Graalsboodschap geeft het weten van de opbouw van de schepping. In eenvoudige woorden wordt het onderlinge verband van alle dingen verklaard en een alomvattend overzicht van het gebeuren in de schepping gegeven. Er wordt diepgaand uitleg gegeven over wat de vrije wil van de mens werkelijk is, wat het verschil is tussen verstand en geestelijk aanvoelen, wat ziel en geest betekenen, welke taken deze hebben en in welke verhouding zij tot elkaar staan.

Wil je het boek lezen?IN HET LICHT DER WAARHEID - GRAALSBOODSCHAP DEEL 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Abd-Ru-Shin. Lezen IN HET LICHT DER WAARHEID - GRAALSBOODSCHAP DEEL 3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN