Perfect verborgen depressie

Perfect verborgen depressie - Margareth Rutherford | Fthsonline.com

...dan kan je ongerust worden of zelfs in paniek geraken ... Zo herken je depressie onder mannen: 5 belangrijke signalen ... . Depressies bij kinderen en ouderen en lichte depressies zijn dan niet meegeteld. Over het algemeen hebben vrouwen vaker last van depressies dan mannen. Een depressie kan kort duren - een paar weken - maar ook maanden of zelfs jaren. We spreken van een chronische depressie als de duur minstens twee jaar is. Het hebben van een verborgen depressie is een uitnodiging om je leven opnieuw te bekijken. Ieder jaar sterven binnen Europa circa 58.000 mense ... Lachende depressie: Verbergen van depressieve symptomen ... ... . Ieder jaar sterven binnen Europa circa 58.000 mensen als gevolg van zelfmoord en zelf aangebrachte verwondingen. Dat zijn er meer dan door verkeersongevallen en moorden samen. De meeste zelfmoorden zijn toe te schrijven aan aandoeningen zoals depressie. Wie lijdt aan een depressie, heeft niet alleen last van sombere gevoelens, maar merkt vaak ook dat zijn geheugen flink achteruitgaat. Vooral het herinneren van concrete situaties, verslechtert bij een depressie. Aantasting tast dus ook het goede humeur aan. Serotonine wordt ook wel het gelukshormoon genoemd. Een tekort aan serotonine kan de oorzaak zijn van verhoogde zoetbehoefte, eetbuien, hoofdpijn, trage stoelgang en depressieve gevoelens. Voor de behandeling van depressies bij mensen met dementie worden daarom wel medicijnen met serotonine ... Angststoornissen en depressie. In de DSM 5 worden een aantal verschillende angststoornissen onderscheiden. Onder andere: sociale fobie, selectief mutisme, gegeneraliseerde angststoornis, specifieke fobie, separatieangststoornis, paniekstoornis, obsessief compulsieve stoornis en post traumatische stress stoornis. Een zware depressie is een van de meest heftige vormen van depressie waar je mee te maken kunt krijgen.. We leven tegenwoordig in een zeer geavanceerde maatschappij, als je kijkt naar technologische en sociale aspecten. Toch blijft de emotionele wereld voor ons een probleem....

INFORMATIE

AUTEUR
Margareth Rutherford
DIMENSIE
7,30 MB
BESTANDSNAAM
Perfect verborgen depressie.pdf

OMSCHRIJVING

In "Perfect verborgen depressie' van Margaret Robinson Rutherford leer je depressieve gevoelens herkennen waar je ze niet verwacht en ontdek je de rol van perfectionisme in je mentale gezondheid.In Perfect verborgen depressie, Hoe perfectionisme je mentale gezondheid kan ondermijnen van Margaret Robinson Rutherford krijg je inzicht in de rol van perfectionisme in je mentale gezondheid. Je leert depressieve gevoelens herkennen waar je ze niet verwacht. We ervaren de hele dag door druk om gelukkig en succesvol te zijn. We leggen onszelf allerlei onrealistische eisen op en het is nooit goed genoeg. Dit perfectionisme kan echter een perfecte manier zijn om de wanhoop en somberheid die we diep van binnen voelen te verbergen. We dragen deze zware last met een glimlach op ons gezicht, gedreven door onzekerheid, gebrek aan eigenwaarde en schaamte. Dit boek helpt om depressieve gevoelens te herkennen waar je deze misschien niet direct zou verwachten, verborgen achter het perfecte plaatje.

Wil je het boek lezen?Perfect verborgen depressie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margareth Rutherford. Lezen Perfect verborgen depressie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN