Relativeren is ook een kunst

Relativeren is ook een kunst - Mariëtte Baanders | Fthsonline.com

...t doen en dat je niet verantwoordelijk bent van het gedrag van een ander ... Relativeren is ook een kunst | De Psycholoog ... . Dat iedereen zijn eigen manier van reageren heeft op een situatie is niet iets wat jij in de hand hebt. Relativeren is ook een kunst (ePUB) Bekijk alles. Relativeren is ook een kunst Mariëtte Baanders • Boek • paperback. Samenvatting . Een mindful mens merkt zijn of haar emoties op, en accepteert ze - zonder verzet, zonder oordeel en zonder erop te reageren. Emoties drijven dan als wolkjes aan je voorbij. Relativeren is ook een ... Relativeren is ook een kunst door Mariëtte Baanders (Boek ... ... . Emoties drijven dan als wolkjes aan je voorbij. Relativeren is ook een kunst Gereedschap voor een evenwichtig gevoelsleven. Mariëtte Baanders . Een mindful mens merkt zijn of haar emoties op, en accepteert ze - zonder verzet, zonder oordeel en zonder erop te reageren. Emoties drijven dan als wolkjes aan je voorbij. Maar niet ... Het boek relativeren is ook een kunst biedt een nuchtere maar toegankelijke kijk op het ervaren en opmerken van emoties. Het kan lastig zijn om mindfulness in het dagelijks leven toe te passen. Niet voor iedereen is het weggelegd om emoties te visualiseren op wolkjes die voorbij gaan. Tegen het licht van onze huidige kennis over emoties is Relativeren is ook een kunst een prettig nuchter geschreven boek over emotieregulatie. dit werk kent de volgende uitvoeringen. Paperback. ISBN 9789024426386 verschijningsdatum 10/10/2019. NUR 770 Psychologie algemeen imprint Boom uitgever. Boom uitgevers Amsterdam. taal Nederlands. Relativeren is ook een kunst | Mariëtte Baanders. Gereedschap voor een evenwichtig gevoelsleven. Een mindful mens merkt zijn of haar emoties op, en accepteert ze - zonder verzet, zonder oordeel en zonder erop te reageren. Emoties drijven dan als wolkjes aan je voorbij. Het nieuwe boek Relativeren is ook een kunst is een prettig nuchter geschreven boek over emotieregulatie. Wie zijn gevoelsleven wil verbeteren en wil leren op een gezonde, constructieve en bevredigende manier met zijn emoties om te gaan, vindt in dit boek een compleet traject met reflectieopdrachten en praktijkoefeningen, met als einddoel een opgeruimd gemoed....

INFORMATIE

AUTEUR
Mariëtte Baanders
DIMENSIE
10,76 MB
BESTANDSNAAM
Relativeren is ook een kunst.pdf

OMSCHRIJVING

Een mindful mens merkt zijn of haar emoties op, en accepteert ze – zonder verzet, zonder oordeel en zonder erop te reageren. Emoties drijven dan als wolkjes aan je voorbij. Maar niet iedereen lukt dit. Wat doe je als je blijft botsen op emoties die in de weg zitten? Gelukkig valt uit de boeddhistische leer meer te halen dan alleen mindfulness. Elementen als vergankelijkheid, ons aangeleerde ego, compassie en onze eigen verantwoordelijkheid voor ons gevoelsleven blijken heel goed bruikbaar als ingang om beter met je diepste gevoelens om te gaan. Wie zijn gevoelsleven wil verbeteren en wil leren op een gezonde, constructieve en bevredigende manier met zijn emoties om te gaan, vindt in dit boek een compleet traject met reflectieopdrachten en praktijkoefeningen, met als einddoel een opgeruimd gemoed. Centraal staat het werken met maandthema's en het aanleggen van een eigen hulpgedachtenboek.Tegen het licht van onze huidige kennis over emoties is Relativeren is ook een kunst een prettig nuchter geschreven boek over emotieregulatie.

Wil je het boek lezen?Relativeren is ook een kunst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariëtte Baanders. Lezen Relativeren is ook een kunst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN