Val af en verlaag het risico op diabetes

Val af en verlaag het risico op diabetes - Katie Caldesi | Fthsonline.com

...atie Caldesi, Giancarlo Caldesi - Onze prijs: €22,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending ... Val af en verlaag het risico op diabetes - Gezin ... ... . Val af en verlaag het risico op diabetes ISBN: 978 90 483 1767 7 In samenwerking met voedingsdeskundige Jenny Phillips laten Giancarlo en zijn vrouw Katie zien hoe je koolhydraatarm kunt eten met simpele recepten vol gangbare ingrediënten die je verzadigen maar niet doen aankomen. De diagnose diabetes en de daaropvolgende stortvloed aan informatie kunnen je overweldigen. Door hun persoonlijke erva ... Val af en verlaag het risico op diabetes - Veltman Uitgevers ... . De diagnose diabetes en de daaropvolgende stortvloed aan informatie kunnen je overweldigen. Door hun persoonlijke ervaring met diabetes en afvallen kunnen Katie en Giancarlo je helpen je eigen weloverwogen voedselkeuzen te maken, zonder dat je eten aan smaak hoeft in te boeten. De kenmerken van de Val af en verlaag het risico op diabetes: Val af en verlaag het risico op diabetes; Val af en verlaag het risico op diabetes. Schrijf de eerste review over dit product. In 2012 zette de diagnose diabetes type 2 Giancarlo Caldesi ertoe aan een koolhydraatarm dieet te gaan volgen. Dat heeft zijn gezondheid en dat van zijn gezin enorm veel goed gedaan. Val af en verlaag het risico op diabetes Giancarlo Caldes...

INFORMATIE

AUTEUR
Katie Caldesi
DIMENSIE
10,60 MB
BESTANDSNAAM
Val af en verlaag het risico op diabetes.pdf

OMSCHRIJVING

In 2012 zette de diagnose diabetes type 2 Giancarlo Caldesi ertoe aan een koolhydraatarm dieet te gaan volgen. Dat heeft zijn gezondheid en dat van zijn gezin enorm veel goed gedaan. Hij viel bijna 25 kilo af en zijn diabetes is nu in remissie.In samenwerking met voedingsdeskundige Jenny Phillips laten Giancarlo en zijn vrouw Katie zien hoe je koolhydraatarm kunt eten met simpele recepten vol gangbare ingrediënten die je verzadigen maar niet doen aankomen. Je mag nog steeds Steak met friet eten, evenals heerlijke curry's zoals Boterkip en Pittige paneer en zelfs toetjes zoals Warme chocoladepotjes of Pindakaas-jamtaart.Katie en Giancarlo Caldesi zijn eigenaren van de restaurants Caldesi en de Italiaanse kookschool La Cucina Caldesi, alle drie gevestigd in Engeland. Ze zijn medeauteurs van Salades en The Gentle Art of Preserving; het laatste werd genomineerd voor 'Kookboek van het Jaar' van het Guild of Food. Katie schreef ook The Italians Cookery Course.

Wil je het boek lezen?Val af en verlaag het risico op diabetes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katie Caldesi. Lezen Val af en verlaag het risico op diabetes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN