Het neurotisch handboek

Het neurotisch handboek - J. Wijnberg | Fthsonline.com

...ocatieve stijl, hoe het postmoderne geluksstreven de nek kan worden omgedraaid ... Het neurotisch handboek - NLP - Provocatief - MindSonar ... ... . Het sociaal panorama; mBIT Coach Certificatie; Coaching & in-company. Vind een NLP-coach; NLP-supervisie; Aanvraag in-company training; Extra IEP in-company trainingen; NLP achtergronden. Wat is NLP? NLP artikelen; Blog (Alle artikelen) Service voor cursisten. Practitioners On Line; Masterpractitioners On Line; Casussen Janneke Swank ... Het neurotisch handboek Psychologische zelfhulpboeken prediken het geluk e ... Het neurotisch handboek van Jeffrey Wijnberg | Boek en ... ... ... Het neurotisch handboek Psychologische zelfhulpboeken prediken het geluk en hoe de mens vol zelfvertrouwen en succesvol kan zijn. Met Het neurotisch handboek wil Wijnberg een lans breken voor iedereen die liever lijdt en strijdt dan zich laat bekeren door de religie van de positivo's. Psycholoog Jeffrey Wijnberg wil met Het neurotisch handboek een lans breken voor iedereen die liever lijdt en strijdt dan zich laat bekeren door de religie van de positivo s. Met goed doordachte twijfeltechnieken en zelfondermijnende inzichten laat hij zien, in zijn bekende provocatieve stijl, hoe het postmoderne geluksstreven de nek kan worden omgedraaid....

INFORMATIE

AUTEUR
J. Wijnberg
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
Het neurotisch handboek.pdf

OMSCHRIJVING

Psychologische zelfhulpboeken prediken het geluk en hoe de mens vol zelfvertrouwen en succesvol kan zijn. Met kreten als ‘houd van jezelf’, ‘denk je sterk’ en ‘gelukkig zijn is een keuze’ wordt de mens aangesproken op zijn optimisme en persoonlijke kracht. Dat klinkt mooi en lijkt aantrekkelijk. Maar in werkelijkheid zijn er genoeg mensen die er helemaal geen behoefte aan hebben om op een roze wolk te leven. Zij houden van hun problemen en kunnen juist heimelijk genieten van de macht die zij hebben anderen de gordijnen in te jagen. Psycholoog Jeffrey Wijnberg wil met Het neurotisch handboek een lans breken voor iedereen die liever lijdt en strijdt dan zich laat bekeren door de religie van de positivo’s. Met goed doordachte twijfeltechnieken en zelfondermijnende inzichten laat hij zien, in zijn bekende provocatieve stijl, hoe het postmoderne geluksstreven de nek kan worden omgedraaid. Drs. Jeffrey Wijnberg is al dertig jaar werkzaam als psychotherapeut. Eerder verschenen o.a. van hem bij Scriptum: Verborgen agenda’s, Levensjeuk en ander psychisch eczeem, en, samen met Jaap Hollander, Succes is ook niet alles en Provocatief coachen.

Wil je het boek lezen?Het neurotisch handboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Wijnberg. Lezen Het neurotisch handboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN