Mindfulness voor wandelaars

Mindfulness voor wandelaars - Adam Ford | Fthsonline.com

... reeks eenvoudige meditaties waarme Klantenservice; Inloggen; Mijn wensenlijst; 0 ... Mindful wandelen, 5 gerichte oefeningen voor meer ... ... . Verder naar bestellen Voor de wandelaars die liever een kortere wandeling maken, je kunt ook na elke 10 minuten je stopwatch instellen. Waar je gaat wandelen is onbelangrijk. Een groenstrook rond de stad is even goed als een nationaal park, al is het wel fijn wanneer door mensen gemaakte gebouwen of andere dingen zo'n beetje buiten beeld blijven. Tuinieren is zoveel meer dan zaadjes in de grond stoppen en de composthoop omsc ... Gratis Mindfulness Oefeningen | MindfulCentrum ... . Tuinieren is zoveel meer dan zaadjes in de grond stoppen en de composthoop omscheppen. Het is een spirituele bezigheid die je geest voedt, je lichaam aardt en je hart en ziel verbindt met de omringende natuur. In Mindfulness voor tuinliefhebbers vind je e Mindfulness voor wandelaars (0) 19,00. Lucy Anna Scott; Mindfulness voor stedelingen (1) 12,44. Haemin Sunim; De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt (444) 15,99. Bart Vandepoele; Zakboek voor de bijentuin (3) 18,99. Katja Staring; Tuinschrift Avontuurlijk tuinieren (2) 9,95. Mindful wande...

INFORMATIE

AUTEUR
Adam Ford
DIMENSIE
11,99 MB
BESTANDSNAAM
Mindfulness voor wandelaars.pdf

OMSCHRIJVING

Of je nu van rustig wandelen in de stad houdt, of van flink doorstappen inheuvelachtige landschappen, dit boekje geeft je energie.Mindfulness is veel meer dan geroutineerd een paar oefeningen afdraaien; het is een manier van bewust en opmerkzaam leven in het moment, waardoor je leven totaal kan veranderen. In Mindfulness voor wandelaars vind je een reekseenvoudige meditaties waarmee je al wandelend je lichamelijke en geestelijkebewustzijn kunt verruimen.

Wil je het boek lezen?Mindfulness voor wandelaars in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adam Ford. Lezen Mindfulness voor wandelaars Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN