Tussendagen

Tussendagen - Andrew Porter | Fthsonline.com

...endagen De dagen tussen Kerst en Nieuwjaar, vind ik altijd tussendagen ... Tussendagen | Foto | pzc.nl ... . Even schakelen van de 'zachtheid' van Kerst, naar de 'harde knallen' van Oudjaarsdag. Meestal kan ik mijn draai niet zo goed vinden. Het liefst ga ik even aan de slag met mijn potloden. Get this from a library! Tussendagen. [Andrew Porter; Joop van Helmond] -- Het uiteenvallen van een Amerikaans gezin raakt in een versnelling als blijkt dat de dochter weggestuurd is van de universiteit. Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen ... Tussendagen - Andrew Porter - (ISBN: 9789023477808) | De ... ... . Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.. Dit betekent dat teksten van de blogposts hergebruikt mogen worden zolang er maar een naamsvermelding bij gedaan wordt en die nieuwe teksten ook zelf weer hergebruikt mogen worden door anderen onder een soortgelijke licentie. Tussendagen Door Andrew Porter. Waardering Jouw waardering Succesvol toegevoegd. Het gezin Harding staat op het punt uiteen te vallen. Elson, ooit een van de meest veelbelovende architecten van Houston, en zijn vrouw ... Soekot begint op 15 Tisjrie en duurt 7 dagen. De eerste twee dagen geldt een werkverbod. Daarna volgen vijf tussendagen. Soekot duurt van 3 tot 11 oktober 2020. Tussendagen. Auteur:Andrew Porter Nederlands; 400 pagina's; Bezige Bij; juni 2013; Samenvatting. Het gezin Harding staat op het punt uiteen te vallen. Elson, ooit een van de meest veelbelovende architecten van Houston, en zijn vrouw Cadence gaan scheiden na een huwelijk van dertig jaar. TUSSENDAGEN A4-FORMAAT PRINTAFGEDRUKT OP FINE ART PAPIERLIMITED EDITION VAN 100GENUMMERD LET OP: DIT IS EEN SERIE. JE KUNT DUS KIEZEN UIT EEN VAN DE VIER VERSCHILLENDE PRINTS.PRINT 1: BABYPALINGEN, DIEPRINT 2: ZACHTJES JEPRINT 3: NAAM FLUISTERENPRINT 4: TERWIJL JE SLAAPT 10% VAN DE OPBRENGST VAN DEZE PRINT GAAT NAAR KWEKERS IN HET WESTLAND!HET RESTERENDE BEDRAG KOMT IN DE PORTEMONNEE VAN DEZE ......

INFORMATIE

AUTEUR
Andrew Porter
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
Tussendagen.pdf

OMSCHRIJVING

Het gezin Harding staat op het punt uiteen te vallen. Elson, ooit een van de meest veelbelovende architecten van Houston, en zijn vrouw Cadence gaan scheiden na een huwelijk van dertig jaar. Daar komt nog eens bij dat de prestaties van hun volwassen zoon Richard tegen vallen: hij woont nog altijd thuis en werkt in het plaatselijke koffietentje. Maar de breuk in de familie zet pas echt door wanneer dochter Chloe van de universiteit wordt gestuurd om redenen die ze niet kan uitleggen aan haar ouders en haar broer. Chloe keert terug naar Houston, waar ze tevergeefs probeertte ontsnappen aan de problemen die zij zelf heeft veroorzaakt.Andrew Porter toont in Tussendagen een groot psychologisch inzicht, hij weet de spanning meedogenloos op te voeren en creëert levensechte personages. Een onweerstaanbare roman over liefde en familie, verraad en vergiffenis.

Wil je het boek lezen?Tussendagen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andrew Porter. Lezen Tussendagen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN