Balanceren tussen macht en onmacht

Balanceren tussen macht en onmacht - Edgard Eeckman | Fthsonline.com

... macht en onmacht. 2 oktober 2019 door Arnout Fierens ... Balanceren … - LIESING ... . Een boek vol inzichten en tips voor artsen en patiënten. Ook de massa cartoons van arnulf.be zijn niet slecht, ... Schoolleider zijn, balanceren tussen macht en onmacht? Submitted by christel on do, 10/24/2019 - 09:19. NIEUW: Schoolleiderexpeditie in Zweden, schrijf nu in! Collega Pieter Sprangers trekt er in april 2020 in Zweden op uit met een groep schoolleiders om het te hebben over hun leiderschap. Balanceren tussen macht en onmacht | ISBN 978250903 ... Schoolleider zijn, balanceren tussen macht en onmacht ... ... . Balanceren tussen macht en onmacht | ISBN 9782509035257 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boek : Balanceren tussen macht en onmacht - De patiënt als mens Dit boek gaat over patient empowerment en is geschikt voor alle zorgverleners en hun patiënten. Zij vinden in dit boek een goed beargumenteerd pleidooi voor een gelijkwaardige patiënt-zorgverlenerrelatie. Balanceren tussen macht en onmacht. Edgard Eeckman 2019-09-15 Bestel uw printeditie Inhoudsopgave Inhoudsopgave Zorgrelatie; Kunnen wij u helpen? Bel voor persoonlijk advies 02/289 26 10 of stuur een email naar onze klantenservice. Volg ons op. twitter. facebook. slideshare ... Noté /5: Achetez Balanceren tussen macht en onmacht: patient empowerment als grondslag voor gelijkwaardigheid in de relatie patiënt-arts de Eeckman, Edgard: ISBN: 9782509035257 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Balanceren tussen macht en onmacht . patient empowerment als grondslag voor gelijkwaardigheid in de relatie patiënt-arts. Edgard Eeckman Politeia NV Mens en ... van patient empowerment en geeft hij aan wat het antwoord zou kunnen zijn op de bestaande asymmetrische machtsrelatie tussen patiënt en zorgverlener. Toevallige ontmoetingen, gelijkgezinden en wetenschappelijk onderbouwde inzichten leiden tot een uniek engagement... De vzw Patient Empowerment engageert zich om de inzichten uit het kersverse boek 'Balanceren tussen macht en onmacht' van Edgard Eeckman (uitgegeven door Politeia en geïllustreerd met cartoons door @arnulfcartoon) verder uitdragen en is op zoek naar gelijkgezinden, mensen die ... macht en onmacht in het werk van groepsleiders. (bindwijze overig). macht en onmacht in het werk van groepsleiders. Over (on)macht en (on)behagen in de beleidsadvisering. Publicatiejaar. 2010. Auteur(s) Mark van Twist. Thema's. Politiek en bestuur. Download als PDF. Onderzoek naar vertrouwen in politiek en bestuur laat een ondertoon van onmacht en onbehagen zien. Aan het samenspel rond bestuur en beleid worden overwegend ... Balanceren tussen inkapseling en ... Vandaag maakt hij in het zeer actuele boek "Balanceren tussen macht en onmacht - Patient empowerment als grondslag voor gelijkwaardigheid in de relatie patiënt-art...

INFORMATIE

AUTEUR
Edgard Eeckman
DIMENSIE
10,51 MB
BESTANDSNAAM
Balanceren tussen macht en onmacht.pdf

OMSCHRIJVING

Is dit heel actueel boek het toegankelijk verslag van wetenschappelijke inzichten rond patient empowerment of is het een persoonlijk getint verhaal? Beide. Communicator, onderzoeker en auteur Edgard Eeckman baseert zijn betoog over de relatie tussen patiënt en arts zowel op wetenschappelijk onderzoek als op zijn eigen persoonlijke ervaring met de gezondheidszorg. Daarbij houdt hij steeds de mens voor ogen. De mens in de patiënt en in de zorgverlener. Hij bekijkt de macht in de relatie patiënt-arts vanuit een ongebruikelijke invalshoek. Op de achtergrond van de relatie sluimert afhankelijkheidsmacht: een macht die niet altijd zichtbaar is, maar wel grote invloed kan hebben op het gedrag van de patiënt. En op dat van de zorgverlener.Vanuit zijn ongebruikelijke visie op macht detecteert de auteur de concrete ingrediënten van patient empowerment en geeft hij aan wat het antwoord zou kunnen zijn op de bestaande asymmetrische machtsrelatie tussen patiënt en zorgverlener. Een warm beargumenteerd pleidooi voor een gelijkwaardige patiënt-zorgverlener relatie. Een verhaal dat tegelijk de toegankelijke analyse is van een wetenschappelijk onderzoek. Artsen, maar ook andere zorgverleners, zorgorganisaties en niet in het minst ook patiënten en patiëntenverenigingen vinden in dit boek talrijke nieuwe inzichten.

Wil je het boek lezen?Balanceren tussen macht en onmacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edgard Eeckman. Lezen Balanceren tussen macht en onmacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN