De dood van Bunny Munro

De dood van Bunny Munro - N. Cave | Fthsonline.com

...ankzuchtige colporteur en seksmaniak, er alleen voor ... Gesigneerd; Nick Cave - De dood van Bunny Munro [met ... ... . De vrijbuiter zal de zorg voor zijn … | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Ambo klassiek - De saga van Grettir boek Manuela Olten pdf. Amerika zoals het is download PDF Tom Vandyck. Anna in het verkeer boek - Kathleen Amant .epub. ANWB Extra / Corsica boek Alo Miller pdf. ANWB Extra / Slovenië boek - Dieter Schulze .epub. ANWB Ontdek / Marche ebook - Annette Krus-Bon ... bol.com | De dood van Bunny Munro, N. Cave | 9789029084796 ... ... .epub. ANWB Ontdek / Marche ebook - Annette Krus-Bonazza .pdf. De jongen is het mikpunt van spot en haat. Twintig jaar later publiceert Nick Cave zijn tweede roman, De dood van Bunny Munro. Bunny Munro is een vertegenwoordiger in schoonheidsproducten. Hij is daarnaast ook verslaafd aan drank en seks. Nadat zijn echtgenote zelfmoord gepleegd heeft, blijft Bunny achter met hun 9-jarige zoontje Bunny junior....

INFORMATIE

AUTEUR
N. Cave
DIMENSIE
7,36 MB
BESTANDSNAAM
De dood van Bunny Munro.pdf

OMSCHRIJVING

Na de zelfmoord van zijn vrouw staat Bunny, een drankzuchtige colporteur en seksmaniak, er alleen voor. De vrijbuiter zal de zorg voor zijn negenjarige zoontje op zich moeten nemen. De zwalkende roadtrip langs de zuidkust van Engeland die hij samen met Bunny junior onderneemt als deur-tot-deurverkoper van handcrèmes blijkt een regelrechte reis naar dehel te zijn, maar loopt uit op een loutering: de hellegang brengt vader en zoon dichter bij elkaar.Nick Cave bewijst hiermee dat hij niet alleen een zanger en musicus van allure is, maar ook een auteur met een virtuoze stijl, een behendig schrijver van dialogen en een genadeloos observator. De dood van Bunny Munro is het verontrustende, wrang-humoristische en vertederende verslag van een man die voor zijn grootste beproeving staat en op het nippertje genade vindt.

Wil je het boek lezen?De dood van Bunny Munro in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Cave. Lezen De dood van Bunny Munro Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN