De nieuwe Dik Trom

De nieuwe Dik Trom - t. van der Lee | Fthsonline.com

...eeft, gaat hij er wel stiekem een jatten ... De nieuwe Dik Trom - Ton van der Lee | Boeken.com ... . Dik Trom Ruim een eeuw geleden begon C.Joh. Kieviet aan het eerste deel van Dik Trom, hetgeen uitgroeide naar deze Dik Trom. Het is het meest bekende en verkochte kinderboek van de vorige eeuw. Om het boek meer bekendheid te geven, hebben wij de vijf delen van Dik Trom in één Dikke Trom samengevoegd met leuke illustraties. Nieuwe avonturen van Dik Trom is een Nederlandse film uit 1958 in zwart-wit en geluid van Henk van der Linden.Hij is gebaseerd op het gelijknamige je ... Dik Trom en de ezel - ONH ... .Hij is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van C. Joh. Kieviet.. In het Guinness Book of Records van 1994 stond dat deze Dik Trom-film de langstlopende film in de Nederlandse bioscopen was. De film draaide van 1958 tot het voorjaar van 1987 altijd wel ergens in een theater of bioscoop. De Nieuwe Avonturen Van Dik Trom. Al meer dan 100 jaar spreekt Dik Trom met z'n kattenkwaad tot de verbeelding. Samen met zijn vrienden Piet van Dril en... Ben je de nieuwe Dik Trom? En wil je auditie doen? Meld je dan aan via [email protected] Er wordt nog gezocht naar jongens tussen de 9 en 14 jaar. Stuur ook een foto mee waar je helemaal op staat. En natu...

INFORMATIE

AUTEUR
t. van der Lee
DIMENSIE
12,18 MB
BESTANDSNAAM
De nieuwe Dik Trom.pdf

OMSCHRIJVING

Dik is niet zo lang geleden uit de stad verhuisd naar een dorpje op het platteland. Daar woont hij met zijn familie in het oude huis van zijn opa. Op de eerste dag na de voorjaarsvakantie zit er een nieuwe jongen in zijn klas: Ntoros, die met zijn familie uit Kenia is gevlucht. Als Ntoros later op het schoolplein wordt gepest, neemt Dik het voor hem op en ze worden vrienden. Samen met Diks beste maatje Tim richten ze een geheime club op: de Orde van de Speer...Een boek over de achterkleinzoon van Dik Trom geschreven door Ton van der Lee, de achterkleinzoon van C. Joh. Kieviet.

Wil je het boek lezen?De nieuwe Dik Trom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur t. van der Lee. Lezen De nieuwe Dik Trom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN